A Birodalom visszavág

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

2021.05.30 Kósa Bence

Irvin Kershner legjobb filmje. Persze, hogy az eredeti trilógia legjobbja, már szubjektív megítélés. Nekem Az egy új remény és a Jedi visszatér többet jelent, még úgy is, hogy talán objektíven megítélve minőségileg ez a legjobb.

2016.07.25 Leilani

Az összes Star Wars filmet imádom, ez az egyik kedvenc részem. Nagyon izgalmas, akciódús ez a film. Han a kedvenc szereplőm. Nagyon tetszik a kapcsolata Leilával. Mindenkinek ajánlom.

2017.01.02 Scramananga

Az egyik legjobb sequel a történelemben. Egész egyszerűen, a hangulata sötétebb, hiszen mégis csak egy háborús film. A szerelmi szál nagyon jól van vezetve, és a vizuális effektek is kinőtték magukat. Minden idők egyik legjobb filmje, kötelező.

2015.11.21 irongozu

Nem vagyok egy Star Wars fun, de eddig mindet láttam és erre emlékszem a leginkább. Talán egy kicsit fordulatosabb a többi epizódnál. Vagy csak a birodalmi lépegetők miatt gondolom ezt.

2019.03.22 Vágottszemű

Jó film lett. Nem a kedvencem a Star Wars, de ez kifejezetten jó lett a többihez képest. Mindenképp megéri megnézni, ha még nem láttad. Remek színészek szerepelnek benne.

2018.07.10 Kis Anna Kinga

Tu tu tu tututu tututu A legizgalmasabb resz, pedig az elozo utan szerintem a rajongok sem gondolhattak, hogy lesz jobb. A csatajelenetek kb olyanok, mint amit az ember a legdurvabb almaiban elkepzel es puff puff bang bang. A birodalmi lepegetok pedig a legjobb otlet minden idok nem modern SW folytatasait nem szamitva.

2017.11.11 Kadik

A trilógia legjobb része, az erős kezdés után még feljebb sikerült juttatni a SAGA-t. Végre nem minden jön össze a "jó" oldalnak, a Galaktikus Birodalom stratégiájába bővebb bepillantást nyerhetünk, valamint Darth Vader és a Császár viszonyába is. Volt benne akció jelenet, szerelmi szál és jó pár fordulat.

2016.02.13 Balint

Lucas egykori tanárát kérte fel, hogy múlja felül alapművét, bárcsak nekem is ilyen tanáraim lettek volna ;)

2021.11.29 Péter Fazekas

Röviden, egy remekmű!

2016.08.21 Pirospingu

Sokak szerint ez a Star wars filmek csúcsa, bár én egynek tekintem az egész régi trilógiát. Darth Vader karaktere ebben a részben már igen ki tud bontakozni és megjelenik már az Uralkodó (a "fő gonosz") és Yoda mester (a "fő jó") is. Tulajdonképpen e... Több

2017.06.23 timar88

A Star Wars filmek között én nem tudok választani és nem is akarok. Mindegyik egy gyöngyszem, a maga kis hibáival, de az első három rész nálam nem is külön filmek, hanem egy azonos alkotás.

2018.07.06 oneminute

Nem túl rég, a párom miatt néztem meg az összes részt. Érdekes történet, de azt kell mondjam, itt-ott elveszítettem a fonalat, ki van kivel, és ki ellen harcol. A történet vége felé már az volt az érzésem, hogy mindegy mivel, csak folytassák a filmet, mert bevételt hoz.

2016.05.21 Vadgazda

Gyerekkorom kedvenc trilógiája, a Hoth bolygón vívott csata jelenet pedig sok későbbi nagy filmnek az alapját adja kivitelezésben. Imádom a szereplőgárdát és a sztorit, kár hogy a második 3-at nem sikerült olyan jóra készíteni mint az elsőket.

2015.01.25 Mate

A Star Wars sorozat legjobb része. Mesterien adagolja a feszültséget és a katarzis a végén... Méltán legendás mondatok hangoznak el ebben a sci-fi eposzban.