Elég sokáig húzzák az utolsó évadot, van egy olyan sejtésem, hogy el lesz rontva. Ha tartják magukat a trendhez, akkor biztosan. Márpedig azt meg tolni kell. Ez lesz a veszte. Maya Ray Thurman Hawke nagyon tré, kapásból ki kellene írni belőle. Nagyon gáz. De hát ízlések és pofonok.
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, érdekes a története. Remélem lesz negyedik évad is. Jól játszák a gyerekek a szerepüket.
Igazán hátborzongató. Ilyet összehozni valami eszméletlen. Nekem legalábbis nagyon tetszett és bármikor újra tudnám nézni ebben biztos vagyok. Épp eléggé látványos és izgalommal teli. Nekem nagyon bejött.
Régi hasonló filmek, sorozatok hangulatát idézte, imádtam minden egyes percét. Remek volt a felépítése a témáról nem is beszélve.
Hasonló sorozatok
Sokkal több ilyen sorozatra volna szükség manapság. Remek kis története volt és a gyermekszínészek is nagyon jók voltak, végre nem babaarcú tehetségek voltak benne.
Ütős kis sorozat volt, remek stílusban. A története kerek volt, de azért még maradtak nyitott kérdések egy következő évadra.
Ez a sorozat lélegzetelállítóan rossz, nem ajánlom senkinek, most komolyan, miért kell ennek a folytatását követelni, ez egy misztikus ,,nyolcvanas" években játszódó,hülyeség.....nem látom semmi értelmét.
Ez a sorozat egy hatalmas siker lett. Alig várom a következő évadját. A történet hihetetlenül jó, leköti az embert, és tetszik, hogy nem a digitális világban játszódik. Egyik kedvenc sorozatom.
Egyik kedvenc sorozatom. Nagyon szeretem....ha valaki elkezdi nézni egyszerűen nem tudja abba hagyni. A stílusa jól el lett tálalva meg a szereplők is. Bár a korosztálya az nagyon kérdőjeles, mert azért vannak benne ijesztőbb jelenetek.
Végig izgalmas volt a történet, örülök, hogy nincs agyon húzva és nem készült belőle ezer rész. A retro hangulat és a zenék teli találat.