A 4. évadba már túlságosan is széthúzták a történetet, de szerencsére még ez se vágta el nagyon az izgalomfaktort.
Az elején kicsit vontatott volt a sorozat, és várta az ember a fordulatokat, de nagyon jól beindult, és szép kis kerek egész lett a végére. Winona Ryder szerintem nagyon jól játszik benne és a gyerekszereplők is ügyesek! Várom a folytatást!
Sajnos aligha súrolja számomra a jó sorozat értékelést. Néha vontatott, és picit túl van húzva. Nekem a történések levezetése is furcsa egy átlagsorozathoz képest.
Nagyon tetszett a sorozat retro-hangulata és szerintem kiválóan sikerült a visszautaztatás 1983-ba. A helyszín, az öltözékek, a díszlet...minden klappolt. Aki nem tudná, hogy ez egy 2016-os projekt, biztos volna abban, hogy a kilencvenes évek elején járunk.
2016 egyik legjobb sorozata lett véleményem szerint. Nem szerettem soha azokat az alkotásokat, amiknek gyerekek a főszereplői, de ez magával ragadott és hamar rákattantam. A második évad pedig még zseniálisabb volt, mint az első.
Elképesztően izgalmas sorozat. 50 perc pislogás nélkül. Végig pörgős, nem unalmas, akciódús, hátborzongató, szóval rohadt jó. A kedvencem lett!
Hasonló sorozatok
Szuper. Nagyon jó a kölykök karaktere és nagyon jól is hozzák azokat a gyerekszínészek.Nem unalmasodott el a sztori, jól fel volt építve.
Az elmúlt évek egyik legjobb akció/tinisorozata. Az első évadon lehet érezni, hogy ez egyévados sorozat lett volna. Örülök, hogy folytatták. A második évad az egyik legjobb évad az összes közül, mert emelték a tétet, és még mindig úgy éreztem, hogy v... Több
ez az amit tanítani kellene ! a sztori, a forgatókönyv, a helyszínek, a zene , és persze a színészek ( honnan szedik elő ezeket ? :-) . gyereknek -felnőttnek kikapcsolódás . és beszélni fogsz róla mert tetszeni fog !
Én azért elég sok amatőr hibát és langyos felvezetést tudok említeni a szériával kapcsolatban, de az alapkoncepció nagyon jó és igazán élvezetes.
Erős túlzás, hogy ez a legjobb sci-fi. Ez inkább egy 80-as évek retró életérzés. Annak 5-ös. Nekem általában herótom van a gyerekes, tinis filmektől, mert nem én vagyok a célközönsége, és a legtöbb alkalommal bűnrossz a színészi játék. Itt ebből a sz... Több