Téli mese (2014)

Winter's Tale

Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

Gyönyörű helyszínek,a képi világ is zseniális,a történet az első perctől az utolsóig leköt.Colin Farrell nagyon jól hozza a romantikus karaktert.Egyszerűen kihagyhatatlan mozi,mindenkinek erősen ajánlom.

indingo   2017. 04. 15.

A könyvhöz képest sok változtatás van, bár én azt eléggé untam. Tényleg egy mese a film, de nem egy megszokott története van. Többször láttam már és mindig elvarázsolt.

Deku   2017. 08. 17.

Colin Farrell karaktere egyszerre volt meggyőző és lehengerlő is. Nagyon tetszett. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára.

dailyfilmsan   2019. 04. 16.

A történet nagyon szívhez szóló, de kusza és igencsak oda kell figyelni hogy ne maradjunk le egyetlen részletről sem, ugyanis a lényeg a részletekben van. Amúgy szerethető a film nem úgy mint a főszereplője. Colin Farrel nem volt valami meggyőző Lake szerepében, de ez nem ront sokat a filmen. Egyszer simán megnézhető.

Szilonka   2017. 10. 17.

Colin Farrellnek jól állt a kicsit rossz fiús, de érzőszívű fenegyerek karakter. A történet kicsit misztikus, de még a jó ízlés határán. Kellemes esti kikapcsolódást nyújt a film.

Bazzzsi   2017. 11. 21.

Korban felnőttnek számító, de legbelül még gyerekeknek szóló film. Tényleg olyan mintha egy mese lenne élő szereplőkkel. A története varázslatos és egyben szomorú is.

TomÁcs   2018. 04. 14.

Aki felnőttként is szereti a meséket, annak biztos tetszeni fog a film. Vannak hibái a történetnek, de elég érzelmes kis sztori. Látványban is jó és a szereposztása is figyelemre méltó.

Colin Farrell azt állította, hogy Russell Crowe személyesen koreografálta a legtöbb harcjelenetet.

(dailyfilmsan)

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)

Állítólag Martin Scorsese is szemet vetett a történetre, de végül úgy ítélte, hogy az megfilmesíthetetlen.

(kázsé)

Nem sokkal az eredeti könyv 1983-as megjelenése után Steven Spielberg megvette annak megfilmesítési jogait.

(kázsé)