Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Téli mese (2014)

Winter's Tale
Filmadatlap
 
28
Szereplők
40
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

A könyvhöz képest sok változtatás van, bár én azt eléggé untam. Tényleg egy mese a film, de nem egy megszokott története van. Többször láttam már és mindig elvarázsolt.

 
Deku   2017. 08. 17.

Colin Farrell karaktere egyszerre volt meggyőző és lehengerlő is. Nagyon tetszett. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Colin Farrellnek jól állt a kicsit rossz fiús, de érzőszívű fenegyerek karakter. A történet kicsit misztikus, de még a jó ízlés határán. Kellemes esti kikapcsolódást nyújt a film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Korban felnőttnek számító, de legbelül még gyerekeknek szóló film. Tényleg olyan mintha egy mese lenne élő szereplőkkel. A története varázslatos és egyben szomorú is.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Aki felnőttként is szereti a meséket, annak biztos tetszeni fog a film. Vannak hibái a történetnek, de elég érzelmes kis sztori. Látványban is jó és a szereposztása is figyelemre méltó.

 

A film Mark Helprin azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Állítólag Martin Scorsese is szemet vetett a történetre, de végül úgy ítélte, hogy az megfilmesíthetetlen.

(kázsé)
 

Nem sokkal az eredeti könyv 1983-as megjelenése után Steven Spielberg megvette annak megfilmesítési jogait.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.