Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Téli mese (2014)

Winter's Tale
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Téli mese
 
indingo   2017. 04. 15.

A könyvhöz képest sok változtatás van, bár én azt eléggé untam. Tényleg egy mese a film, de nem egy megszokott története van. Többször láttam már és mindig elvarázsolt.

 
Deku   2017. 08. 17.

Colin Farrell karaktere egyszerre volt meggyőző és lehengerlő is. Nagyon tetszett. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

A történet nagyon szívhez szóló, de kusza és igencsak oda kell figyelni hogy ne maradjunk le egyetlen részletről sem, ugyanis a lényeg a részletekben van. Amúgy szerethető a film nem úgy mint a főszereplője. Colin Farrel nem volt valami meggyőző Lake szerepében, de ez nem ront sokat a filmen. Egyszer simán megnézhető.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Colin Farrellnek jól állt a kicsit rossz fiús, de érzőszívű fenegyerek karakter. A történet kicsit misztikus, de még a jó ízlés határán. Kellemes esti kikapcsolódást nyújt a film.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Aki felnőttként is szereti a meséket, annak biztos tetszeni fog a film. Vannak hibái a történetnek, de elég érzelmes kis sztori. Látványban is jó és a szereposztása is figyelemre méltó.

A film összbevétele 30 800 231 dollár volt (imdb.com).

 

Colin Farrell azt állította, hogy Russell Crowe személyesen koreografálta a legtöbb harcjelenetet.

(dailyfilmsan )
 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Állítólag Martin Scorsese is szemet vetett a történetre, de végül úgy ítélte, hogy az megfilmesíthetetlen.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.