Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Téli mese (2014)

Winter's Tale
Filmadatlap
 
30
Szereplők
42
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Gyönyörű helyszínek,a képi világ is zseniális,a történet az első perctől az utolsóig leköt.Colin Farrell nagyon jól hozza a romantikus karaktert.Egyszerűen kihagyhatatlan mozi,mindenkinek erősen ajánlom.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

A könyvhöz képest sok változtatás van, bár én azt eléggé untam. Tényleg egy mese a film, de nem egy megszokott története van. Többször láttam már és mindig elvarázsolt.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Colin Farrell karaktere egyszerre volt meggyőző és lehengerlő is. Nagyon tetszett. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

0

A történet nagyon szívhez szóló, de kusza és igencsak oda kell figyelni hogy ne maradjunk le egyetlen részletről sem, ugyanis a lényeg a részletekben van. Amúgy szerethető a film nem úgy mint a főszereplője. Colin Farrel nem volt valami meggyőző Lake szerepében, de ez nem ront sokat a filmen. Egyszer simán megnézhető.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

Colin Farrellnek jól állt a kicsit rossz fiús, de érzőszívű fenegyerek karakter. A történet kicsit misztikus, de még a jó ízlés határán. Kellemes esti kikapcsolódást nyújt a film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

Korban felnőttnek számító, de legbelül még gyerekeknek szóló film. Tényleg olyan mintha egy mese lenne élő szereplőkkel. A története varázslatos és egyben szomorú is.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Aki felnőttként is szereti a meséket, annak biztos tetszeni fog a film. Vannak hibái a történetnek, de elég érzelmes kis sztori. Látványban is jó és a szereposztása is figyelemre méltó.

A film összbevétele 30 800 231 dollár volt (imdb.com).

 

Colin Farrell azt állította, hogy Russell Crowe személyesen koreografálta a legtöbb harcjelenetet.

(dailyfilmsan)
 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Állítólag Martin Scorsese is szemet vetett a történetre, de végül úgy ítélte, hogy az megfilmesíthetetlen.

(kázsé)
 

Nem sokkal az eredeti könyv 1983-as megjelenése után Steven Spielberg megvette annak megfilmesítési jogait.

(kázsé)