Hasta la vista Baby... Ritkán van olyan, hogy a második rész felülmúlja az elsőt, a Terminator 2 - Az ítélet napja ilyen volt. James Cameron megalapozta saját és Schwarzenegger hírnevét a Terminatorral 84-ben. Igazi cyberpunk scifi-akciót csináltak v... Több
Hát szerintem a Terminátort filmeket senkinek se kell be mutatnom. Eléggé nagy fantázia van filmbe és a kivitelezése is meglehetősen korszakalkotó, ajánlom mindenkinek!
Ez a film minden idők egyik legjobb sci-fi filmje. A maga korában hatalmasat szólt a számítógépes filmtrükköknek köszönhetően. Tényleg alapmű.
A Terminator sorozat legjobb része. Cameron egy nagyon jó akció filmet csinált. Pörgős, feszes, akció-dús és nagyon szórakoztató. felejthetetlen mestermű.
A legjobb Terminátor-film a 4 (lassan 5) közül, és a mai napig a valaha készült egyik legjobb sci-fi. Látványos és akciódús, Arnold az egyetlen arckifejezésével hozza a filmet, és az azóta letűnt Edward Furlong élete egyik legjobb alakítását nyújtja ... Több
"Nincs végzet csak ha bevégzed" ott cseng Sarah Connor hangja a fülemben. Mai napig megállja a film a helyét. Megunhatatlan. Kár, hogy a srác nem játszik a folytatásokban.
Alapvetően nem vagyok oda a Terminátor sorozatért, de ez a rész tetszett. Nem annyira csupán akciófilm, mint a többi rész, hanem igazi sztorija van, megfogó.
Egyszerűen imádtam. Meg nem tudnám mondani pontosan mi fogott meg benne. A színészek kellően jó alakítást hoznak a nem túl bonyolult történethez. Nálam ez többször nézős kategória.
Terminátor semelyik része nem fogott meg, de elismerem jó film. Az alapötlet egyébként nem rossz, csak az évek folyamán szerintem kicsit már túlságosan is belebonyolódtak az időutazós sztoriba.
Az első résznél mindenképp jobb, nagyon jó a megvalósítása az ellenfélnek is, Cameron egy kicsit máshogy készítette el, mint az első részt, de természetesen ennek meg volt az oka.
Ez a film mondhatni botrányosan rossz lett. Végig csak untatott már az első felétől kezdve annyira untam magam, hogy majd elaludtam. Hiába várhattam a nagy durranásra, mert nem érkezett. Csalódnom kellett.
Egy igazi klasszikus film, ami jobb lett mint az első rész. Cameron egy nagyon jó akció filmet csinált, de nem csak az effektek és Arnold tette egy remekművé a filmet, hanem az, hogy létrehoztak egy robotot, emberi szívvel, ami igazán különleges.