Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

Pókember: Hazatérés (2017)

Spider-Man: Homecoming
Filmadatlap
 
39
Szereplők
37
Vélemények
103
Képek
20
Videók

Érdekességek: Pókember: Hazatérés (2017)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 880 166 924 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 274 429 292 forintot termelt. A hazai mozik összesen 187 798 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film összbevétele 880,2 millió USD.

(czerik)
 

A film költségvetése 175 millió dollár.

(czerik)
 

Peter által vásárolt gumicukor lejárati ideje 2018.03.16 amit jól láthatóan mutattak és a Marvelnél nincsenek véletlenek ugyanis ezév március 16-án hozták ki a Bosszúállók:Végtelen háború trailerét.

(AngelCass)
 

Amennyiben folytatódott volna a Sam Raim-féle Pókember történet, John Malkovich alakította volna a Keselyűt, aki a Tobey Maguire által alakított Pókemberrel harcolt volna.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Holland már a 2013-as Majd újra nyár lesz című film promókörútja alatt elárulta, hogy ha szuperhőst kellene alakítania, akkor legszívesebben Pókembert választaná.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Holland igen jó kapcsolatot ápol Chris Hemsworth-el. Meg is kérte a színészt, hogy mondjon pár jó szót az érdekében a producereknek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Még nem történt meg a hivatalos bejelentés arról, hogy melyik fiatal színésznél landol Pókember szerepe, de Tom Holland már tornászmutatványokat posztolt a rajongóinak az Instagram oldalán.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Filmet a Marvel és a Sony közösen készítette, a SONY állta a film teljes büdzséjét (175M) a MARVEL meg a megvalósításért volt felelős , a pénzen meg úgy osztoznak , hogy a Sony-é lesz az film egész bevétele a Marvel meg kapja a játékokból, promóciókból befolyt összeget

(AngelCass)
 

Tom Holland-ot álnéven beíratták egy bronxi iskolába ,hogy ráhangolódjon az amerikai iskolai életre, idézve a színészt: "Lényegében csak el kellett mennem egy tudományos suliba, és beolvadnom a többi kölyök közé. Néhány tanár nem is tudott róla, ez viszont egy tudományos iskola volt, amihez nekem nincs sok közöm. Volt, aki kihívott a táblához, hogy oldjak meg néhány egyenletet, nagyon égő volt... Érdekes tapasztalat is volt viszont, mert a londoni sulik nagyon mások. Nálunk öltönyben és nyakkendőben kellett megjelenni, csak fiúk voltak az iskolában, ezek után egy olyan helyre járni, ahol szabadabb lehet az ember, kicsit elengedheti magát, és lányok társaságában lehet, nagyon különböző volt." Állítólag egy lánynak felfedte magát , de ő nem hitt neki.

(AngelCass)
 

Tom Holland irtózik a pókoktól.

(AngelCass)
 

Casting utolsó fázisában Tom Hollandnak el kellet játszania egy harcjelenetet Chris Evans-sel (Amerika Kapitány) ahol is nyomott egy spontán szaltót , ez annyira meglepte Chris Evans-t, hogy elfelejtette a szövegét

(AngelCass)
 

Tom Holland felhasználta tornász múltját is a casting során, hogy megmutassa nem csak színészileg de fizikumban is megfelel Pókember szerepére.

(AngelCass)
 

Pókember szerepére a válogatás egyik utolsó fázisa az volt, hogy a jelölteket elvitték egy forgatásra ahol is a találkozhattak a Bosszúállók sztárjaival (Chris Evans, Robert Downey Jr.) hogy lássák, hogyan viselkednek a neves színészek mellet.

(AngelCass)
 

Első film amiben a pókruhának vannak háló szárnyai a képregényekből jól ismert "hónalj hálói"

(AngelCass)
 

A pókruha Karenje és Stark Jarvis-a házastársak, mármint az őket megszólaltató eredeti hangok Jennifer Connelly és Paul Bettany :)

(AngelCass)
 

Az iskola igazgató Mr. Morita (Kenneth Choi) feltűnik Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban mint Jim Morita közlegény ez úgy lehetséges ,hogy az igazgató a közlegény egyik leszármazottja erről egy kép is árulkodik ugyanis a diri irodájában ott van egy fekete fehér kép a közlegényről.

(AngelCass)
 

Filmben az egyik órán a Sokoviai Egyezményt tanulják, ami egy kikacsintás az Amerika Kapitány:Polgárháború eseményeire.

(AngelCass)
 

A 21 éves Tom Holland imádja a szerepét: bármi, ami Pókemberrel történik, az számára szuper. Még az is, amikor nagyon képen vágják. A színész ugyanis a maszk alatt egy fejkerekeítő sisakot hordott. Ez viszont akadályozta a látásban, és megnehezítette számára a kaszkadőrjelenetek hibátlan végrehajtását. – Bocs, de fura alakú fejem van – ismerte el az ifjú Pók. – Úgyhogy a piros-kék maszk alatt hordanom kellett egy sisakot, amitől szimmetrikusabbnak látszottam. Így viszont egyszer kaptam egy akkora pofont a forgatáson, hogy hanyatt estem. El kellett volna hajolnom, be is gyakoroltuk. A kaszkadőr karjára egy hatalmas fémeszköz volt szerelve, azzal adott egy nagyot. Először mindenki megrémült, engem is beleértve: tényleg a csillagokat láttam, de mindegy, az a lényeg, hogy a felvétel állati jól néz ki. Nagyon hiteles! Remélem, bevágják a snittet a végleges filmbe! És ha már ütni kell egy színészt, inkább én kapjak egyet az arcomba, mint Robert Downey, hát nem? (IC Press)

(hp)
 

Tom Holland első alkalommal az Amerika kapitány: Polgárháborúban öltötte magára Pókember jelmezét.

(hp)
 

A film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború után játszódik. A Hazatérésben cameo szerepben feltűnik majd Robert Downey Jr. (Vasember) és Chris Evans (Amerika kapitány) is.

(hp)
 

Tom Holland a legfiatalabb színész (19 éves), aki eljátszhatta Pókembert egy egész estés mozifilmben. Míg Tobey Maguire 25, addig Andrew Garfield 26 éves volt, amikor megkapta a szerepet.

(hp)
 

A film főszerepére a The Walking Dead fiatal sztárját, Chandler Riggset is meghallgatták.

(hp)
 

Tom Holland az ötödik színész, aki magára ölthette Pókember jelmezét. A korábbiak: Nicholas Hammond (a CBS 1977 és '79 között futó sorozata), Tobey Maguire (Sam Raimi Pókember-trilógiája), Andrew Garfield (A csodálatos Pókember 1-2), Max Charles (a fiatal Peter Parker Marc Webb The Amazing Spider-Man című sorozatában).

(hp)
 

A stúdió a főszerepre eredetileg Asa Butterfieldet szemelte ki, azonban a próbafelvételek során annyira meggyőzte őket Tom Holland, hogy végül őt választották. Rajtuk kívül esélyes volt még Nat Wolff, Timothée Chalamet és Liam James is.

(hp)
 

A Sony 2014-es hackerbotrányának részeként került nyilvánosságra egy belső levelezés a Sony társigazgatója, Amy Pascal és a cég igazgatója, Doug Belgrad között. Az emailekből kiderült, hogy a Sony a Marvellel karöltve hozzálátott a Pókember trilógia előkészítéséhez.

(hp)
 

A film munkacíme "Summer of George" volt.

(hp)
 

A Pókember: Hazatérés forgatási munkálatai 2016. június 20-án kezdődtek meg a Georgia állambeli Pinewood Atlanta Studios-ban, és október 2-án értek véget New York Cityben.

(hp)
 

A film premierdátumát eredetileg július 28-ra tűzte ki a Marvel, de a bemutatót végül előrehozták július 7-re.

(hp)
 

A Pókember: Hazatérés első előzetese a Jimmy Kimmel Live! 2016. december 8-i adásában debütált.

(hp)
 

A film első videoanyagát a 2016-os San Diegó-i Comic-Conon mutatta be a Marvel és a Sony.

(hp)
 

2016 júniusában Paul Fiege, a Marvel igazgatója arról beszélt, hogy a Harry Potter filmek mintájára szeretné felépíteni a Pókember franchise-t. Ezen az értette, hogy minden egyes epizód a következő iskolaévben fog játszódni.

(hp)
 

A Marvel és a Sony még a film premierje előtt belejtetették a folytatás bemutatásának dátumát. Eszerint a Pókember 2 2019. július 5-én érkezik majd a mozikba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.