Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81

Pókember: Hazatérés (2017)

Spider-Man: Homecoming
Filmadatlap
 
39
Szereplők
36
Vélemények
103
Képek
20
Videók

Vélemények: Pókember: Hazatérés (2017)

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 01.

legújabb vélemény

A pókember feldolgozások legjobbja között tartom számon. Mai köntösbe van bújtatva a látványvilág, a történet is jóra sikeredett. Keaton szerepeltetése is pozitívan hatott.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 28.

Képregényhű

Megmondom őszintén, hogy mikor először megtudtam, hogy lesz új Pókember-film, nem hozott igazán lázba. Egy újabb bőrlehúzásnak gondoltam, hiába a Marvel égisze alatt készült, s került ezáltal bele Peter Parker is a „nagyszabású univerzumépítésbe”. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy engem a mostanában nagyon trendi képregény/szuperhősfilmek sem igazán tudnak lázba hozni. Aztán kicsit utána olvastam a dolgoknak, kiderült, hogy a mostani film lesz a leghűbb az alapul szolgáló képregény(ek) szellemiségéhez, egy tinédzserre inkább emlékeztető színész főszerepbe állításával (ezt, mármint a hihető tini karaktert pl. Tobey Maguire és Andrew Garfield esetében is csak egy erős jóindulattal lehetett elfogadni), s mondhatni nemcsak hazatérés, hanem a gyökerekhez való visszatérést is fog jelenteni, akkor már egy picivel jobban kezdet érdekelni. Az már csak a hab volt a tortán, hogy egész jó kritikákat is kapott. Úgyhogy tegnap úgy döntöttünk, az újabb Pókember-menetet (akárcsak a Maguire-és Garfield-félét) nagyvásznon nézzük meg. És most jön a java: messze ezt a változatot találtam a legszórakoztatóbbnak, s valóban az történt, amit ígért: Pókember mindig is a szeleburdiságot, a hebrencs jellemet, s fiatal korából kifolyólag a naivitást képviselte a többi, helyenként komor, helyenként karót nyelt szuperhős társaihoz képest. A fenti erényekből tehát nincs híján az új Pókember, s jelen es... több»


 
dulkap   2017. 08. 01.

A Marvel megcsinálta a Superhero című paródiafilm remake-ét. Gyakorlatilag ugyanaz a történet, ugyanazok a karakterek, ugyanannyira vicces, izgalmas és látványos. Ráadásul a fordulatok is hasonlóak. De nem feltétlenül rossz film, csak semmilyen és igazából inkább szól egy pubertáson áteső fiú vívódásairól a gimiben. Plusz pontok járnak Michael Keaton-ért, a vége főcím alatti The Ramones klasszikusért és hogy a legjobb Pókemberfilm, amit eddig csináltak (még ha nem is indult túl erős mezőnyben.)

 
Deku   2018. 02. 15.

Kezdése igazán hibátlannak mondható aztán sajnos a folytatás nem volt túl szerencsés. A filmmel első ránézésre semmi bajom nem is lehetne, hisz adott volt egy egész pofás kis történet azonban szerintem túl lett pörgetve az egész és ez nem tett jót neki.

 
Thibo84   2017. 07. 11.

A történet szuper, akárcsak a karakterek, és poénokban sem szenved hiányt. Olvastam olyan kritikákat, ahol úgy vélték Tom Holland kevés, nem tudja elvinni a hátán a filmet, ami Michael Keaton-nek sikerült, csak kevésszer jutott a figyelem középpontjába. Sajna nem értek teljes mértékig egyet ezen állítással, mert szerintem a fiatal színész igen is sikeresen vette ezen akadályt. Igaz lett volna mit kiaknázni Keaton karakterével kapcsolatban. A másik, hogy a kritikusok panaszkodtak, túl nagy hangsúlyt fektettek a fiatal kori problémákra. De még is mire számítottak egy olyan filmtől, ahol tinédzserek vannak a középpontban? A stáblistát érdemes végig kivárni, jó a csattanó a végén.

 
Orosz István   2017. 07. 14.

Számomra, ez a leggyengébb pókember feldolgozás. Nagyon nem tudtam komolyan venni, ezt a sokat bénázó pókembert. Most komolyan tériszonya van a magasban, meg az a ruha extrákkal is erősen túlzás.

 
GedyPapa   2017. 07. 17.

Nekem nagyon tetszett. Nem voltak nagy elvárásaim a filmhez, mert annyira nem vagyok nagy képregény fanatikus, azonban mind a történetben, mind a poénokban nagyot ütött. Teljesen más volt a megközelítése, mint az előző Pókember filmeknek, ami az előnyére is vált. Sokkal emberibb ez a Pókember, mint az előzőek.

 
HETEDIK   2017. 07. 09.

Azt kaptam, amire számítottam. Überlaza Pókember telis-tele vicces jelenetekkel, egy mindig zseniális Keatonnal és persze első osztályú CGI technológia. A hajós rész mindent visz, de persze a repcsis rész se semmi, az előtte lévő okítás Keatontól pedig mindent elmond a gazdag emberekről.... Nekem a sulis részek nem tetszettek, a szerelmi szál is rém erőltetett lett, meg persze a lopkodások a Raimi szériából....még mindig a Pókember 2 a legjobb falmászó mozi, de utána lemaradva feltornászta magát a rugdalózós a második helyre.

 
Diesel   2018. 02. 16.

Nekem személy szerint kimondottan tetszett ez a film. Pontosan azt a Pókembert láthattuk akit a rajzfilmekből, illetve inkább a képregényből már jól ismerünk. Fiatal, bohém, idétlen, béna még olyan kis esetlen is néha, de pont ez a jó benne. Hol van az kőbe vésve, hogy minden szuperhősnek hibátlannak kell lennie?!? Ettől a "bénázástól" lesz a pókember az aki. Egy tipikus fiatal tini a problémáival aki közben igyekszik felvenni a kesztyűt és megmenteni a világot. Ott a suli, a csajok + a kényszer hogy elnyerjük Tony Stark elismerését. A történet is tetszett szerintem teljesen rendben volt. Vicces és szórakoztató lett ez a feldolgozása a Pókembernek, amely végre azonosul a képregénnyel. Tony Stark mentorként veszi szárnyai alá Petert. Michael Keaton ismét bemutatja hogy rá bármilyen szerepet bízhatnak ő megbirkózik a kihívásokkal. Az ő karaktere is kidolgozott és látványos is. A hang effektek az össze csapások a látvány szerintem egy az egyben elvitte a filmet. Moziban sajnos nem láttam, de egy nagyobb tévén is hatalmas élmény megnézni!! Végül még megemlíteném hogy a többi Marveles hős felbukkanása is tetszett a filmben. Rosszat nem tudok mondani a filmre szerintem érdemes megnézni, egyszer mindenképpen. :)

 
Lamboh   2017. 09. 29.

Sosem voltam nagy rajongója a Pókember filmeknek - a '90-es években ment animációs sorozatot viszont nagyon szerettem -, de miután megnéztem az újabbik Amerika Kapitány részt, megjött a kedvem ehhez a filmhez. Azt kell mondanom, hogy Tom Holland elhozta nekünk az eddigi legjobb Pókembert - vagy legalábbis nekem. Kicsit lassúnak éreztem az elején a dolgokat. Elég sok idő ment el úgy, hogy nem igazán történt semmi, de a vége felé szépen rákapcsoltak, így végül is nem panaszkodok. És bár nagyon tetszettek az akciójelenetek is - látványos volt meg minden -, de egyértelműen a humor volt az, ami a leginkább megfogott. Várom a folytatást.

 
MP170506   2018. 04. 30.

Arra tökéletes ez a film, hogy megismerjük Pókembert, de nagy kalandra nem kell számítani. Tetszettek a poénok, Vasember szurkálódása, de azért messze van a többi Marveles filmtől.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nem vagyok nagy Pókember rajongó, de ez a film tetszett. Az új pókembert megtestesítő színész eleinte zavart, hiszen mégiscsak hozzászokott mindenki az eredeti szereplőkhöz, de meggyőzött. Nem volt kiszámítható, cselekményes, látványos, mindent megkaptam, amit egy szuperhősös filmtől vártam.

 
MMcFly2015   2017. 07. 06.

A nagy hype miatt ennél sokkal többre számítottam. Tom Holland-féle pókember, mikor feltűnt az Amerika kapitány 3-ban, szimpatikus volt, de egy 2 órás filmet nem igen tudott elvinni a hátán. A marvel filmekben mindig felszínen van a humor, de ez már túlzás, amit itt kapunk. A sok beszólás, szerencsétlenkedés pókembertől, kb önmaga paródiájává teszi a filmet. A film feléig az a gondolat járt a fejembe, hogy a SuperHero Movie 2 -t nézem!? Mivel főhősünk, itt egy 15 éves karakter, számítottam a tini szintre, de nem gondoltam, hogy ennyire leragadnak itt. Michael Keaton mint mindig, szuperál, viszont a karakterét nem éreztem egy erős fő gonosznak. Nem sokat foglalkoztak vele, és a filmvégi összeütközés is elég vérszegényre sikerült. Látványban viszont igen erős. A Washington-emlékműnél játszódó jelenet (főleg 3D-ben) annyira szépen kidolgozott és izgalmas. Szinte beleszédültem. Tony Stark motiválása - apai szerepe kellett nagyon, és ez a folyamat szépen összeállt: miként lesz Peter Parker benne a csapatban. Bosszúállós univerzumba elfér (látni kell) , de számomra túlságosan gyerekfilm lett. Félreértés ne essék, sikerült sokszor mosolyt csalni az arcomra, de a komolytalanság és idétlenkedés ilyen mértékbe sok lett. Mint különálló pókember mozi, szerintem a Csodálatos pókember első része merészebb volt, és komolyabb.

 
TribeBubu   2017. 07. 09.

Nem mondanám, hogy túlzottan elvarázsolt ez a Pókember. Azoknak nyilván az év filmje, akik arra csorgatják a nyálukat, hogy egy képregény adaptációba belenyomnak több hőst, de nekem a sztori kicsit klisés és gyenge lett. Ugyan a Tobey Maguire verziónál jobb lett, de nekem még mindig az Andrew Garfieldes a kedvenc. A Keselyű nagyon jó karakter volt, de sajnos nem boncolgatták az ő figuráját, pedig Michael Keaton remek alakítást nyújtott. Ellenben rengeteg időt elpazaroltak egy idegesítő, szófosó, kövér cimborára, akinek a bénaságával akarták szórakoztatni a közönséget. Mondanám, hogy nekem kifinomult annyira a humorérzékem, hogy nem tartom viccesnek ezeket a poénokat, de az egész mozi csak két három viccén kacarászott, ami két-háromszáz viccel nem valami jó arány. Volt a sztoriban egy-két logikai hiba is, de nem nagyon láttam még olyan képregényfilmet, amiben ne lett volna, így ez nem is róható fel igazi hibának. Viszont afféle rebootnak nem rossz, mivel a készítők nem tették túl magasra a lécet, így a következő kalandokban Pókunknak nem kell everesti magasságokat megugrania… vagy másznia.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

A Marvel univerzumból Pókember az egyik kedvencem, és nagyon nagyon örülök, hogy ezt a filmet ilyen jól összehozták. Vicces, tipikus pókember humor, és ezt eddig egyik korábbi filmnek sem sikerült vászonra varázsolnia. Tom Holland pedig tökéletes Pókember. Alig várom a folytatást is nyáron.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Mivel Pókember imádó vagyok nekem nagyon tetszett ezért kapja a max. osztályzatot. Bár tegyük hozzá, hogy a film nem lett csúcszuper de vannak benne jó jelenetek egy kis humor és a történet sem rossz. összességében egy nézhető filmet kapunk aminek lesz folytatása .... hurrá ... :)

 
Norbert93   2018. 07. 27.

A 2017-es év meglepetésfilmje számomra. Igazság szerint nem voltam kíváncsi egy újabb Pókember filmre, de a sok pozitív kritika rávett arra, hogy megnézzem. És azt kellett tapasztalnom, hogy a film könnyed hangvételű, poénos, látványos és eredeti hangvételű. A film főgonosz és harcok nélkül is megállná a helyét, vissza adja az IGAZI pókemberes stílust.

 
felicity   2018. 07. 31.

Szerintem eddig ez volt a legjobb Pókember film.

 
Csillagpor   2018. 09. 30.

Az egyik legkedvesebb Marvel filmem. Tom Holland zseniálisat alakít. Főleg ő miatta szerettem meg ennyire Pókember karakterét. Előtte Tony Stark volt a kedvencem. Az csak hab a torán, hogy ő is szerepel a filmben és nem is akárhogy. Mentorként segít peternek. Allig várom a 2019-es júliusi folytatását. Akciódús, vicces és érzelmes.

 
Adepto   2017. 08. 30.

Imádom a Bosszúállók Univerzumot és ez a film szerintem tökéletesen passzol az eddigiekhez: érdekes, izgalmas, látványos, minimálisan, de érzelmes és legfőképpen iszonyatosan vicces. Rengeteget nevettem a párbeszédeken és a helyzetkomikumokon. Az egyik kedvencem a sok közül, amikor Peter hazaoson a film eleje táján, valamint amikor Keselyű azt hiszi az antigravitációs pisztolyt használja...  Telitalálat volt a szerepre Tom Holland, valóban talán a legjobb Peter Parker/Pókember. Sokszor nézős!

 
Meea   2018. 07. 25.

Kicsit féltem a főszereplő megválasztása utána,hogy ebből mit tudnak kihozni, de annyira jó filmre sikeredett, hogy a kedvenc filmjeim közé sorolhatom. Tom Holland annyira jól játszotta Peter szerepét,meg az hogy ilyen kis ügyetlen volt, feldobta a film hangulatát.

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

Jó volt. Nekem nagyon tetszett pókember szerencsétlenkedése. A lezárása is elég elfogadható volt. Jó film lett. Elsőre nem számítottam ilyen jóra. A pókember a kedvencem :3

 
iq.csabi   2019. 04. 29.

Tom Holland mint pókember nagyon jól megállja a helyét. Végre tényleg egy tini játssza, és jól is áll neki. Nagyon jól összerakott film az elejétől a végéig. Szerintem a MARVEL filmek 4. fázisának a legmeghatározóbb karaktere lehet.

 
Gábor Rózsa   2017. 07. 10.

Friss volt és üde. Folytonos jó hangulatot tartott fent. Voltak benne újdonságok és tudott meglepetést is okozni. Kellemes szórakozás, élvezetes nézni. Jó film. :D

 
Döme   2017. 08. 05.

Csak azért kap jó osztályzatot tőlem mert Marvel film és Marvel rajongó vagyok. Egyébként sajnos kifejezetten gyengére sikeredett. Itt valaki leírta előttem amit én is úgy gondolok: az Amerika Kapitány 3-ban , Pókember karaktere nagyon kellemes és jó volt, emellett vicces is. De egy egész estés filmhez ez kevés volt. Vasember mentette meg a mozit valamelyest, meg az egy-két jobb rész. Egynek elment, de ahhoz, hogy Pókember igazi Bosszúálló legyen, több kell. Szóval lehet, hogy tudatos volt ez a gyengébb film ?????? :D

 
fcbnandi   2017. 10. 23.

nekem nagyon tetszett, mivel a szuperhősök közül pókember a kedvencem és minden pókember filmet elfogultsággal nézek meg. Nem a legjobb pókember film, ahogy sokan mondják, mert szerintem a legelső pókember a legjobb, de az elmúlt pókember filmektől biztos, hogy a legjobb.

 
viraggg   2017. 07. 10.

Volt szerencsém a premier előtti vetítésen járni, és engem megvett ez a film. Hatalmas képregény, Marvel és Pókember rajongó vagyok, így a Polgárháborús jelenet és a beharangozók után tényleg nagy elvárásokkal ültem be a moziba, és egy pillanatig sem csalódtam. Tom Holland a tökéletes Pókember, nagyon jól hozta a kissé bizonytalan, néha csetlő-botló, mégis teli akaraterővel rendelkező 15 éves tinit. Michael Keaton tökéletes alakítást nyújtott, és én a többi színésszel és karakterükkel is megvoltam elégedve. Számomra ezerszer jobb, mint bármelyik előző Pókember. Most végre tényleg az, ami, egy fiatal aki belecsöppen a szuperhősvilágba. Annak pedig, hogy nem volt benne a pókcsípés és Ben bácsi halála kifejezetten örültem, hisz azokat a történetszálakat már mindenki kivülről fújja. "A nagy erő nagy felelősséggel jár." Érdekesebb volt számomra, ahogy Peter a népet maga elé helyezi, és a kompos történet után is rögtön az emberekről érdeklődött. Ez a film 5*!

 
Kirana80   2017. 07. 11.

Egyszer megnézős film sikeredett. A Marvel birodalom rajongóinak minden bizonnyal izgalmas csemege született. Üdítő volt Michael Keaton és karaktere, Tony Stark Robert D. Jr.-al szintén. A film eleje mintegy felvezetés volt, a történet szövéshez :-D, a végére egészen izgalmas akciókat kínálva. A két órás játékidő viszont túl hosszú volt. A Tobey Maguire féle Pókember volt eddig a legjobb, a képregény-hangulatot megpróbálta visszaadni, szintén nagy nevekkel. Az utóbbi három film legfeljebb a kasszáknak tett jót, és a stúdióknak.

 
daniel52   2017. 07. 08.

Magasak voltak az elvárásaim, de szerencsére a Marvelnek sikerült megugrania a lécet, és egy kis híján tökéletes pókember filmmel álltak elő. Tom Holland egyszerűen lubickol a szerepben, a humor működik, a látvány nagyon rendben van, Michael Keaton pedig nagyot dob az összképen. Nekem Vasemberből volt egy kicsit sok. Erős négyes.

 
Zsolti01   2019. 06. 18.

A kiritkusoknak is elnyerte a tetszését és nekem is. Szerintem nagyszerű bevezetése volt ez Pókembernek a Marvel univerzumban. A története humoros, és jól meg van valósítva.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.