A méhész

The Beekeeper

2025.01.20 Strausz Odett

Csalódás

Számomra ez óriási csalódás volt. Annyi jött le, hogy Jason Statham az új Chuck Norris. Semmi nem állhat az útjába.

2025.03.09 Clay44

Statham... Ennyi :D

Számomra ez egy üdítő akciófilm volt. Statham hozta, amit szeretek tőle. Pörgős, durrantós akció jó bunyójelenetekkel. Szerintem a mostani felhozatalban egy igen jó film lett. A sztoriból egy kicsit többet is kihozhattak volna egy kis karakterbemutatással, de a koncepció király volt. Létező problémát vett elő. Ajánlom. :D

2024.02.04 I3rYcE

Egyszemélyes hadsereg

Jason Statham akciójelenetein kívűl semmi értékelhető nincs a filmben. Talán 1-2 vicces jelenet. A többi karakter értékelhetetlen.

2024.01.22 Roland Altner

Az ilyen filmekben az ember nem csalódik, végig jól szórakozik, a túlkapásokon meg jót mosolyog. :)

2025.01.20 csJózsef

Ezért szeretjük Stathamet, mert zúz. Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a filmmel. Sőt, kövezzetek meg, de simán elbírna egy folytatást.

2024.02.12 Zoe Tailor

Tömegcikk

Nem tudom túl hosszúra nyújtani a film kritikáját. Teljesen kiszámítható, klisés betéteket alkalmaz, indíték, ok, komor lelkületű, magányos igazságosztó, ahova üt, ott kataklizmák sorozata söpri el a rosszarcúakat! Ilyen szempontból élvezetes, hisz a... Több

2024.02.07 Renáta402290

Nem tudom, ez mi akart lenni, de egy hatalmas katyvasz lett, ahol a sok következetlenség miatt még csak a főszereplőnek se tudtam szorítani. Csontig lerágott bugyuta karakterek, semmi egyediség vagy, ami kis színt vinne a filmbe. Nem bírtam végignézni, rettenet gyenge.

2024.03.31 latla

Meg tudtam nézni, kikapcsolódásnak jó, néha még izgultam is.

2024.12.09 Attilius

Statham hozta a tőle megszokott figurát. Se több, se kevesebb. Talán plusz mondanivalója, hogy felhívja a figyelmet az internetes csalások veszélyeire.

2024.02.11 ati02

Egy igazán dühös emberre...

...vagy inkább pillangóhatásra emlékeztet, miszerint „egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon”, és tényleg tornádót hozott. Szikár feszültsége, ami bosszúja nyers brutalitásával és a hideg cinizmussal n... Több

2024.01.17 bajkaizoltan

Moziban néztem, nem volt vészes. Egy kicsit durván indít.

2024.02.08 István400340

Nem uncsi már

Nem unalmas már ez a megbosszulom, és mindenkit leverek minimális sérüléssel forgatókönyv? Jason Stathamet bírom, és szerintem csak miatta nem lesz mínuszos a film. Többet vártam.

2024.01.12 Tibor

Olyan könnyű lenne egyszerűen csak lehúzni ezt a filme, de szerintem fölösleges. Az akciót, amit már az előzetesben is ígér, megkapjuk. Nincs is vele semmi gond. A történet meg persze gagyi, ahogy van, de ettől függetlenül még így is nézhetőnek mondanám, köszönhetően a "stabli" alakításoknak".

2024.01.11 luksa10

Ez egy szórakoztató film, bármennyire is igyekszik valami valós drámát vinni a történetében. Az már ugyanis az elején elvérzik. Marad Statham "ámokfutása" a rosszfiúkkal szemben, ami működik is.