Próbáltak picit újítani ezzel a kaptár-méhész témával, hogy hangyányit kiemelkedjen a film a standardből, de igazából alig jött be a dolog. Adott egy titokzatos szervezet, mely legyőzhetetlen szupermenekkel dolgozik, és adott egy méhész, aki bedühödik az amerikai elnök asszony bűnöző fiacskájára, és mindenkit hazavág a pi@£ába. De legalább látványos, izgalmas, és vannak egész jó poénok is. Egy standard Statham-film rengeteg akcióval. Engem kikapcsolt. Sokat gondolkodni nem kell rajta. Négy csillagos a maga nemében.
Nem az évszázad filmje, de vicces jelenetei és Statham alakítása miatt kicsit azért az átlag fölé emelkedik A méhész. Ami a rendezőt illeti: David Ayer korábban Az utca királyai és a Harag elkészítésével bizonyította már, hogy ért a direktori munkához. Ezúttal kicsit gyengébb lett a végeredmény, viszont Statham hozza a kötelezőt, sőt, kapunk poénokat is tőle. Ami meglepett, az Josh Hutcherson gonosz karaktert megjelenítő alakítása, mely tényleg nem rossz. Valahogy hihető a fickó. Értékelésem négy csillag.
David Ayer egy élvonalbeli akciófilmet akart csinálni, de kicsit gondba került a hihetőséggel, de a humor még így is felhozhatta volna 4 csillagra, ha tett volna bele. Sajnos azonban A méhész túl komolyan veszi önmagát. Egyetlen jelenete vicces, amikor Statham is beáll az őt üldöző kommandósok körébe a villámeligazításon. Azon szakadtam. Kár, hogy nincs több ilyen a filmben. Néhány akciójelenet ütős, és furcsa módon a mini termetű Hutcherson is helyt áll a gonosz szerepében. Végül is 3 csillagot ér, elmegy kategória.
Nem sokatmondó, nem váltja meg a világot (mármint a sajátunkat nem, de az övét igen). De amúgy mindenképp szórakoztató, akciókkal teli. Jason Statham hozza a formáját. Ha láttál tőle egyetlen egy akciófilmet is, körülbelül ugyanolyan. Van, akinek ez ... Több
Létezhet olyan szervezet az Egyesült Államokban, amely vérprofi és legyőzhetetlen gyilkosokból áll, felette állva minden más hivatalnak, a CIA-nak, az FBI-nak, a Nemzetbiztonságnak, és végső soron őrzi Amerika államiságát? Ők a méhészek. Egyikük, akit Jason Statham alakít, megmenti az USA-t attól a szervezettől, amelynek vezetői a legmagasabb helyekre is beférkőztek. Jó bunyók, kissé bugyuta sztori és gyengécske összhatás jellemzi az egészet. De Statham miatt mégis megérdemel három csillagot és 55-60 százalékot.
Nekem bejött ez a senki sem tudja legyőzni típusú megközelítés, amihez még mindig a legjobb választás Jason Statham. Ezúttal egy érdekes sztori is jön a sok akcióhoz egy titokzatos amerikai kémszervezetről, a kaptárról, mely bár rossz filmes beidegződéseket hoz elő számunkra, most a jókat tömöríti, akik a szuperképességű méhészek (szuperkommandósok) révén őrködnek az amerikai demokrácia felett. Nekik még a CIA sem dirigál, embereik pedig annyira jók, hogy még a CIA igazgatója is tart tőlük. Pedig nagyon nem ártana, ha felkészülnének, mert az egykori kém-igazgató fiacskája most a célpontja az egyik méhésznek. Érdekes, hogy a főgonosz a mélynövésű Josh Hutcherson Az éhezők viadala-filmek Peetája. De igazából jól csinálja, azt kell mondjam. A végeredmény egy pörgős akció-orgia rengeteg lövöldözéssel, harccal és bunyóval. Nekem tetszett, bár nem az évszázad akciófilmje. Kedvenc kategóriáimat nézve: sztori: 70%, rendezés: 75%, színészet: 60%, látvány: 80%. Összegezve: 70-75%, jóindulattal: 4 csillag.
Nagyon tetszett, és végig lekötött a film. Jason Stathamet egyébként is kedvelem, nagyon jól állnak neki az ilyen típusú szerepek. Ajánlom!
Egy egyszerű akciófilm! Alap sztorival. Jason Statham hozza a tőle megszokott stílust. Pörgős, az akciójelenetek nagyon jók.
Számomra ez óriási csalódás volt. Annyi jött le, hogy Jason Statham az új Chuck Norris. Semmi nem állhat az útjába.
Számomra ez egy üdítő akciófilm volt. Statham hozta, amit szeretek tőle. Pörgős, durrantós akció jó bunyójelenetekkel. Szerintem a mostani felhozatalban egy igen jó film lett. A sztoriból egy kicsit többet is kihozhattak volna egy kis karakterbemutatással, de a koncepció király volt. Létező problémát vett elő. Ajánlom. :D