David Ayer egy élvonalbeli akciófilmet akart csinálni, de kicsit gondba került a hihetőséggel, de a humor még így is felhozhatta volna 4 csillagra, ha tett volna bele. Sajnos azonban A méhész túl komolyan veszi önmagát. Egyetlen jelenete vicces, amikor Statham is beáll az őt üldöző kommandósok körébe a villámeligazításon. Azon szakadtam. Kár, hogy nincs több ilyen a filmben. Néhány akciójelenet ütős, és furcsa módon a mini termetű Hutcherson is helyt áll a gonosz szerepében. Végül is 3 csillagot ér, elmegy kategória.
Nem vártam sokat a filmtől. Egy tucat akciófilmnek gondoltam... de nem az lett! :) Meglepően jó volt! Jól szórakoztam végig. Jók voltak az akciójelenetek, a beszólások, a karakterek és a film lendülete is. Nem voltak hosszú, unalmas, semmitmondó párb... Több
Nem sokatmondó, nem váltja meg a világot (mármint a sajátunkat nem, de az övét igen). De amúgy mindenképp szórakoztató, akciókkal teli. Jason Statham hozza a formáját. Ha láttál tőle egyetlen egy akciófilmet is, körülbelül ugyanolyan. Van, akinek ez ... Több
Nekem bejött ez a senki sem tudja legyőzni típusú megközelítés, amihez még mindig a legjobb választás Jason Statham. Ezúttal egy érdekes sztori is jön a sok akcióhoz egy titokzatos amerikai kémszervezetről, a kaptárról, mely bár rossz filmes beidegződéseket hoz elő számunkra, most a jókat tömöríti, akik a szuperképességű méhészek (szuperkommandósok) révén őrködnek az amerikai demokrácia felett. Nekik még a CIA sem dirigál, embereik pedig annyira jók, hogy még a CIA igazgatója is tart tőlük. Pedig nagyon nem ártana, ha felkészülnének, mert az egykori kém-igazgató fiacskája most a célpontja az egyik méhésznek. Érdekes, hogy a főgonosz a mélynövésű Josh Hutcherson Az éhezők viadala-filmek Peetája. De igazából jól csinálja, azt kell mondjam. A végeredmény egy pörgős akció-orgia rengeteg lövöldözéssel, harccal és bunyóval. Nekem tetszett, bár nem az évszázad akciófilmje. Kedvenc kategóriáimat nézve: sztori: 70%, rendezés: 75%, színészet: 60%, látvány: 80%. Összegezve: 70-75%, jóindulattal: 4 csillag.
Szokásos Statham-film, viszont sovány költségvetéssel. A robbanásokon látszik, hogy CGI. Kifejezetten gagyi.
Nagyon tetszett, és végig lekötött a film. Jason Stathamet egyébként is kedvelem, nagyon jól állnak neki az ilyen típusú szerepek. Ajánlom!
Számomra ez egy üdítő akciófilm volt. Statham hozta, amit szeretek tőle. Pörgős, durrantós akció jó bunyójelenetekkel. Szerintem a mostani felhozatalban egy igen jó film lett. A sztoriból egy kicsit többet is kihozhattak volna egy kis karakterbemutatással, de a koncepció király volt. Létező problémát vett elő. Ajánlom. :D
Számomra ez óriási csalódás volt. Annyi jött le, hogy Jason Statham az új Chuck Norris. Semmi nem állhat az útjába.
Jason Statham akciójelenetein kívűl semmi értékelhető nincs a filmben. Talán 1-2 vicces jelenet. A többi karakter értékelhetetlen.
Nem tudom túl hosszúra nyújtani a film kritikáját. Teljesen kiszámítható, klisés betéteket alkalmaz, indíték, ok, komor lelkületű, magányos igazságosztó, ahova üt, ott kataklizmák sorozata söpri el a rosszarcúakat! Ilyen szempontból élvezetes, hisz az emberiség alja fogy benne rendesen, és feltámad benned a frusztráló érzés: Jaj, de kár, hogy ez csak film! Összességében nézhető, az akciók veszettek, a méhész perget ezerrel, de méz helyett vér folyik patakokban. Na jó, ez erős túlzás volt! Aki szereti Stathamet, ne egy „Banki meló” színvonalára számítson, de legalább nem aljasodik le a „Meg” szintjére. Jó szórakozást!