...lenyűgöző képi világ, nagyon jó sztori, hangulat, és egy nagyon jó csattanó a végére, igaz az, hogy nyitva maradt a lehetőség egy folytatáshoz, de ha így marad, akkor is élményt adott. Régóta vártam már egy színvonalas farkasemberes filmre, és végre nem egy összecsapott, bugyuta szőrcsomót kap a néző.
Sean Ellis. Saját maga írta és rendezte a filmet. Egyébként kifejezetten zseniálisan, már ha szabad ilyet mondanom. Természetfeletti jelenségek csapnak össze már igen hamar a filmben, amik nem mások, mint a félelmetes cigány átok, és a rettegett lika... Teljes kritika
Végre egy horrorfilm, amiben nem voltak se feketék, se melegek, se semmilyen érzékenyítés, és a szörnyek is jól néztek ki. A történet eléggé alap, de a hangulata nagyon jó volt, és tetszett az is, hogy a régi időben játszódik.
Jó a hangulata, és van benne pár jó jelenet, de egyébként elég gyenge a megvalósítás, ezért nem tud izgalmas lenni, sokszor inkább unalmas.
Tetszett a film hangulata, jók voltak a kosztümök és a helyszín is. A történet is rendben van, és a kivitelezés is egész jóra sikerült, végre egy jófajta horrorfilm. Ez a farkasember téma nekem eddig kimaradt, de ez érdekes film volt. Aki unja a modern horrorokat, annak ajánlott.
Ez a film számunkra abba a kategóriába került, amit jobb lett volna kihagyni. Igazság szerint végig untuk ezt a „remekművet”, de valahogy végigszenvedtük.
Szóval nekem végül is bejött a film, annak ellenére, hogy minden horror egy orbitális anatómiai baromság némi cigány-boszorkány átokkal és bosszúálló-harapós kannibál démonjaival fűszerezve, amelyek spirituálisan léteznek, de nem tudnak fizikai testet ölteni, még jó is, ember sem változik át! Bocsi, de nem tudtam megállni egy kis spoileres kritikát, viccesre véve innentől az isteni igazságszolgáltatást, hogy amint vetsz, úgy aratsz! Ezzel együtt én egy jó alkotásnak éltem meg korhű hangulattal, ruhákkal, helyszínekkel, szóval szerintem ez egy jó, de nem tökéletes mozi, kikapcsolódás, 10/8. Nálam az értékelés itt 4 csillagos értékű! Abszolút ajánlható kategória, ne hagyjátok ki!
A ködös erdők és rétek remek helyszínt biztosítanak egy vérfarkasos horrorfilmhez. A kosztümös történelmi korszakban játszódó filmnek ez adja meg egy szolid dráma jellegzetességeit. Ám mire a horrorjelenetek legalább egy kicsit működni kezdenek, a né... Több
A környezet és a hangulat, amelyet az elején teremtettek, pazar. A történet jó, a tempó lassú, a „farkasember” megjelenítése gagyi. Inkább legyen csak simán valamilyen szörny.