Előzetes alapján tetszett. Elkezdtem nézni, akkor is érdekes volt, de 1 óra után úgy éreztem, baromi lapos, untatott. Ki is kapcsoltam. Sajnáltam, pedig benne volt a kedvenc színésznőm.
Alapvetően nem lett volna rossz, csak túl sok új karaktert akart volna bemutatni egy filmen belül. A látvány remek volt.
Nem tudnám konkrétan megmondani, hogy miért, de engem annyira nem nyűgözött le annyira a film. Pedig alapból a történet nem rossz, de mintha valami hiányzott volna belőle. De persze azért érdemes megnézni, sőt. De lehet, nálam a Végtelen háború meg a Végjáték túl nagyra rakta a mércét.
Mindenféle várakozás nélkül ültem neki a filmnek, főleg azok után, hogy a Végjáték óta nem készült normális Marvel film. (Bár előtte se sok volt.) Míg régen a Vasember, a Thor vagy Amerika kapitány elég jól sikerültek, a folytatások egyre rosszabbak ... Több
Nem egy megszokott marveles film. Lehet, már nem is lesz egy sem olyan jó, mint a Bosszúállók sorozat. A szereplőkön is érezni az izzadságot, ahogy próbálnak valamit kihozni a történetből, de sajna nem megy nekik. 4/10
Komolyan vártam ezt az alkotást. Nem olvastam el róla sem véleményt, sem kritikát, sem a bemutató előtt, sem az után. Most megnéztem. Sok kérdésem lett. Pl.: miért fontos, hogy meleg legyen, és fekete, illetve hogy legyen pl. indiai, aki totál sztere... Több
Nem volt olyan rossz, de érződik h egy gyengébb bosszúállók csapatot akartak összerakni... Látvány és zeneileg jó lett, de a hossza és sok civakodás sajnos nem fogott meg. 1x meg kell nézni azért!
Kicsit úgy érzem, hogy ez az a film, amin egyszerűen csak túl kellett esni. Nem bánom, hogy megnéztem, de nem valószínű, hogy én ebbe még egyszer belevágnék. Nagyon sajnálom, nálam ez egy erősen közepes.
Majd két év kellett ahhoz, hogy rávegyem magam, és azt kell mondjam, nem volt annyira rossz (persze jó se). Nálam a vártnál fentebb teljesített.