55% 63 szavazat
The Evil in Us

The Evil in Us

The Evil in Us
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
1
Képek (1)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A július 4-i ünnepi hétvégén hat jóbarát egy terrorista szervezet áldozatává válik, azonban arra még a terroristák sem számítanak, hogy az anyag, amit áldozataiknak adtak, vérszomjas kannibálokká változtat mindenkit, aki fogyasztott belőle.

(hp)

Zene: Sam Levin
Ország: Kanada
Premier: 2016.08.19.
 
2020.08.31 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Igen,itt az a baj,hogy a történet már sokadszorra lerágott csont.És mivel nem mutatott újdonságot,ezért a sztori,akarva-akaratlanul leül.Ténylegesen nekem klasszikus "Cabin Fever" érzés,csak amatőrebb felfogásban,és előadásban.A műfaj rajongóinak viszont kötelező mozi.Popcorn,egy hideg sör,és hajrá!

0
 
2019.01.23 BoBamburg

A drog rossz! Értem?!

A film úgy indít, mint bármelyik erdei házas horror, egy csapat tini ellátogat egy erdővel és tóval körülvett faházba, hogy bulizannak egy nagyot. Aztán előkerül egy kis zombievírussal felütött kokó, amitől mindenki megkattan és egymásra támad. Röviden ennyi a film. Klasszik Cabin Fever, csak nem a víz a gonosz, hanem a katonaság által tesztelt drogok. Aki bírja az ilyen zombis/fertőzéses filmeket azoknak könnyed esti kikapcsolódás lehet.

0
 
2018.01.11 respect the movies

Szerintem inkább volt érdekes mint hogy jó film! Vitathatatlan hogy vannak erényei a filmnek, de sajnos én úgy éreztem, mintha a megvalósításába hibák csúsztak volna! A történet (FŐLEG ahogy kezdődik) rengeteg filmben köszönt már vissza, ezért a néző... Több

0
 

A film két díjjelöléssel is büszkélkedhet a 2016-os Leo Awardson, igaz, végül csak jelölt maradt!Szerző: respect the movies

#1