Ez egy nehezen nézhető, ugyanakkor egész jó film. Ez szerintem a film atmoszférájából adódik, melyet a vágásokkal, zenékkel, nem lineáris történetmeséléssel ér el, ami sok embernek nem nyeri el a tetszését. Nekem viszont kifejezetten tetszett az egész.
A könyv fényévekkel jobb. A film amennyire jól indul és felcsigázza a nézőt, oly hamar válik kiszámíthatóvá.
Aki egy akciódús filmet szeretne, annak ez nem fog tetszeni. Én nem éreztem annyira pörgősnek ezt a filmet, sőt, de ettől függetlenül a felépítése tetszett, a vége meg pláne, megérte végignézni. Emily Blunt most is remekelt, kitűnő választás volt a főszerepre.
Hát a könyvhöz képest számomra csalódás lassú vonattatot hangulat mentes.Számomra a könyv se a világ legjobbja, de abban még így is több munkát érzek. Összességében sajnálom, hogy félre ment mert egy stílusosabb rendezővel egy elég erős darab is lehe... Több
Nem olvastam a könyvet és úgy láttam a filmet. Nekem tetszett. Sokan még úgy is lehurrogják, hogy csak a filmet látták, de szerintem ez egy abszolút nézhető és feszültségekkel teli történet. Engem lekötött
Őszintén fogalmam sincs ki mit kedvel benne. Egyszerűen botrányosan rossz (vagy csak én vártam sokat tőle?), a könyv lekörözi. Már a felénél kitalálható (ha nem hamarabb) volt az egész.
Hátborzongató, félelmetes, igazi thriller, nagyon jó a sztori és minden perce feszültséggel teli, izgalmas, leköti a figyelmet és megmarad egy darabig a mondanivalója a nézőben, érdemes megnézni.
Csupa rosszat olvasni róla, pedig jó film. Végi fenntartja az ember figyelmét és az orránál fogva vezeti a nézőt. Örülök, hogy megnéztem.
Különös hangulatú film, ami szerintem maximálisan visszaadja azt a hangulatot, amely magával ragadja az embert, ha a könyvet olvassa. A karakterek, a helyszínek... minden pontosan olyan volt, mint amilyennek elképzeltem azokat.
Nem volt rossz a film sem, de nekem a könyv jobban tetszett. Mindenesetre a film is izgalmas volt, moziban igazi élményt adott, kategóriájában nem rossz.
Misztikus, minden mozzanatában feszült, izgalmas, megdöbbentő film. A két hasonló karaktert játszó nő alakítása egyedülálló. Fordulatos, nem várt cselekménnyel teli.