Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Országúti bosszú (2014)

The Rover
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
Dinácska   2022. 03. 29.

legújabb vélemény

2

Erőltetett film, sokat markol, és végig semmi nem mozdul az emberben. Többször is el-elfilózik közben, hogy biztos hogy végig nézze-e, de valahogy mindig az igen felé billen a válasz, és végül megbánod. A végén a "csavar"? Nem jó, nagyon erőltetett.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Nagyon kár volt időt pocsékolni rá. Egy kínszenvedés volt, egy pillanatig sem kötött le és abszolút érdektelennek tűnt a befejezés is. Egyszóval pocsék.

 
Berto49   2017. 07. 02.

0

A rendező, David Michôd előző filmjét (Animal Kingdom) – érdeklődésem hiánya miatt – nem néztem meg, abban is Guy Pearce szerepel, ezt végignéztem, bár a „posztapokaliptikus” világ ábrázolása nem tartozik a kedvelt filmtémáim közé. Érdekes volt, telj... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

0

Istenem de gyenge. Lassu, unalmas, vontatott, meglepetesek nelkuli klisek es ezerszer latott esemenyek ujrahuzasa, mindenfele ertelem nelkul... Ez a film vajon miert keszult el? A posztapokaliptikus filmek legrosszabbika, mondom ezt ugy, h nem vagyok... több»

 
elekm90   2020. 12. 26.

0
Botegyszerű történet, remek hangulat

Aki kidolgozott történetet vár, az csalódni fog, ellenben remek a film atmoszférája. Tele van feszült jelenettel, mégis alapvetően lassú folyású, nem pörgős darab. Guy Pearce és Robert Pattinson pedig egyaránt kiválóan alakítanak.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

1

Lenyűgöző film! Minimalista, az biztos, de épp ezzel éri el a hatását. Pattinson és Pearce egyaránt zseniálisak, a befejezés felejthetetlen!

 
andor50   2016. 04. 17.

0

Azt kaptam a filmről amit vártam, nem markol túl nagyot de elmond egy sztorit kb korrektül. Annyira nem fogott meg, nem volt teljesen rossz, itt-ott picit leül és unalmas lesz. Guy Pearce elég jó, a hangulat is, de annyira nem az én műfajom így összességében.

A film összbevétele 2 295 423 dollár volt (imdb.com).

 

A film több kültéri jelenetét a Flinders Ranges hegységnél forgatták, Dél-Ausztráliában.

(ps)
 

Az útonállók egy ausztrál gyártmányú 2008-as Holden Colorado terepjárót használtak.

(ps)
 

Az autó, amit Erictől ellopnak, egy ausztrál gyártmányú 2006-os Holden Commodore.

(ps)
 

Eric karakterét David Michôd kifejezetten Guy Pearce-nek írta.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint David Michôd és Joel Edgerton írták volna forgatókönyvet, végül Joel Edgerton csak a sztori alapját szolgáltatta.

(ps)