Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Tintaszív
 
Kriszta Schönberger   2019. 03. 06.

legújabb vélemény

Remekül mutatja be egy olvasó gondolatait olvasás közben. Lehetett volna egy kicsivel több "könyv-lény" a filmben, de így is fantasztikus lett

 
Deku   2017. 12. 09.

Gyakorlatilag eszemet se tudtam a film alatt annyira letaglózó volt. Szerintem nincs is annál jobb mint amikor egy film nézése közben a néző nem is tudja éppen hol van.


 
felicity   2018. 07. 31.

Nagyon jó a film, de teljesen máshogy van, mint a könyv.

 
moviewer   2017. 07. 04.

Remek film, igazi családi szórakozás. A történet kedves és lebilincselő, a karakterek szerethetőek. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit is szereti a könyveket és a fantasy műfajt.

 
doroffee   2016. 02. 15.

Ezek után mindenképp elolvasom a könyvet. Igazi könyvmoly-filmélmény, hiszen ki ne álmodott volna arról, hogy életre kelnek a könyvek szereplői - és az tetszett igazán benne, hogy bemutatta ennek az "árnyoldalait" is. Közben meg varázslatos és izgalmas volt.

A film összbevétele 57 490 374 dollár volt (imdb.com).

 

Azért Brendan játssza Mo szerepét, mert Cornélia rá tervezte az apát.

(felicity)
 

Cornelia Funke személyes választása Mo szerepére Brendan Fraser volt, mert állítása szerint a színész inspirálta a karakterét. A trilógia második részét éppen ezért az írónő személyesen neki ajánlotta és küldött neki egy dedikált példányt. A producerek eredetileg egy nagyon hollywoodi sztárt szerettek volna szerződtetni, de végül engedtek az írónő ragaszkodásának.

(rbernadett)
 

Rowan Atkinson szóba került Capricorn szerepére.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.