Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
9
Videók
Trumbo
 
szucszoli   2017. 12. 24.

legújabb vélemény

Igen, sajnos ez a film nem igazán tud feszültséget és erős jeleneteket teremteni, pedig színészileg vitathatatlanul remek a felhozatal. Cranston kiváló színész. Egyszerűen ez a koncepció túl nagy falat volt a rendezőnek. Ha egy Martin Scorsese rendezte volna, akkor kaphattunk volna egy olyan színvonalú filmet, mint a Casino, vagy a Nagymenők.

 
alien007   2016. 04. 24.

Nem értek egyet az előttem szólókkal, szerintem igen jó film volt. Cranston kiváló alakítást hozott, a történetben pedig volt annyi, hogy végig lekössön.


 
tamas84   2016. 02. 01.

Ahhoz képest, hogy milyen zseniális forgatókönyvíróról szól a sztori, elég lapos lett a forgatókönyv. Cranston kihozta maximumot, nem véletlen az Oscar-jelölés.

 
bocerkaa   2016. 01. 17.

Kicsit izzadságszagú lett a Trumbo, de a remek alakítások feledtetik a hiányosságokat. Alapvetően bejött.

 
Trumbo figurájának ilyetén történő bemutatása nem az a produkció lesz, amely komoly nyomot hagy a filmvilágban. Igaz, akkorát eleve nem tudott volna, mint főhőse. 7/10 több»
 
A kommunista nézetei miatt feketelistára került, majd 1950-ben majdnem egy teljes évre bebörtönzött író - aki több álnevet használva olyan filmek forgatókönyveit vetette papírra, mint a Római Vakáció, a Spartacus vagy az Exodus - igaz története valódi Oscar-matéria. 7/10 több»

A film összbevétele 8 235 661 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 15 millió dollár volt és jelenleg 8,3 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Jay Roach egy interjúban elárulta, hogy a jelenetekben, melyekben Trumbót az íróasztala mögött, illetve a fürdőkádjában láthatjuk, Bryan Cranston nagyobb részt improvizált.

(hp)
 

A film főszerepére Gary Oldman is esélyes volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.