Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
9
Videók
Trumbo
 
szucszoli   2017. 12. 24.

Igen, sajnos ez a film nem igazán tud feszültséget és erős jeleneteket teremteni, pedig színészileg vitathatatlanul remek a felhozatal. Cranston kiváló színész. Egyszerűen ez a koncepció túl nagy falat volt a rendezőnek. Ha egy Martin Scorsese rendezte volna, akkor kaphattunk volna egy olyan színvonalú filmet, mint a Casino, vagy a Nagymenők.

 
alien007   2016. 04. 24.

Nem értek egyet az előttem szólókkal, szerintem igen jó film volt. Cranston kiváló alakítást hozott, a történetben pedig volt annyi, hogy végig lekössön.


 
tamas84   2016. 02. 01.

Ahhoz képest, hogy milyen zseniális forgatókönyvíróról szól a sztori, elég lapos lett a forgatókönyv. Cranston kihozta maximumot, nem véletlen az Oscar-jelölés.

 
bocerkaa   2016. 01. 17.

Kicsit izzadságszagú lett a Trumbo, de a remek alakítások feledtetik a hiányosságokat. Alapvetően bejött.

Bryan Cranston
Bryan Cranston
Diane Lane
Helen Mirren
Bryan Cranston
Elle Fanning
Bryan Cranston
Louis C.K.
Louis C.K.
Michael Stuhlbarg
Bryan Cranston
Dean O'Gorman
Bryan Cranston
Diane Lane
Christian Berkel
Elle Fanning
Bryan Cranston
Diane Lane
John Goodman
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Bryan Cranston
Michael Stuhlbarg
David James Elliott
 
Trumbo figurájának ilyetén történő bemutatása nem az a produkció lesz, amely komoly nyomot hagy a filmvilágban. Igaz, akkorát eleve nem tudott volna, mint főhőse. 7/10 több»
 
A kommunista nézetei miatt feketelistára került, majd 1950-ben majdnem egy teljes évre bebörtönzött író - aki több álnevet használva olyan filmek forgatókönyveit vetette papírra, mint a Római Vakáció, a Spartacus vagy az Exodus - igaz története valódi Oscar-matéria. 7/10 több»

A film összbevétele 8 235 661 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 15 millió dollár volt és jelenleg 8,3 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Jay Roach egy interjúban elárulta, hogy a jelenetekben, melyekben Trumbót az íróasztala mögött, illetve a fürdőkádjában láthatjuk, Bryan Cranston nagyobb részt improvizált.

(hp)
 

A film főszerepére Gary Oldman is esélyes volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.