Egész jó kis film. Sajnos elég ritkán lát napvilágot a jó katasztrófafilm, így már pont kellett egy. Ajánlom, egyszer nézhetős.
Most ez komoly? Romantikus tornádó... Az egész film a nő körül forgott... én őszintén nem erre számítottam... pár tornádós jeleneten kívül a film kuka... a színészi teljesítmények nullák, a szinkronhangokról már ne is beszéljünk... Mikor megszólalt a cowboy pali, már tudtam, ez 3 csillagnál többet nem ér. De talán az én hibám, talán túl öreg vagyok már ehhez, az elején a fiatalok, utána a kockák na meg a vagány csapat, aki valaha látott már akár egy tornádós dokumentumfilmet, az biztosan fogta a fejét... persze tudom, ez egy film. Unalmas karakterekkel nem is lett volna jó egy kis facca katasztrófa film...
Kicsit tartottam ettől a résztől, pláne úgy, hogy a régi Twister a egyik kedvencem volt anno. De kellemeset csalódtam a filmben. Jó történet! Jó színészek! Mondhatjuk, hogy egy bőven nézhető film. Bár hiányérzetem van a film végével! De ajánlom mindenkinek. Jó film!! :)
Nagyon izgalmas és érdekes volt. Élveztem a filmet, és irigykedtem az eső miatt ebben a hőségben.
El kellett gondolkoznom az értékelésen... Nem volt rossz film, sőt... Látványos, pörgősek a tornádós jelenetek, de mégis sokszor untam magam, és leült a sztori. Kicsit jobban össze lehetett volna gyúrni kevesebb játékidővel.
A történet számomra picit vérszegény, de viszont maga a film látványvilága lenyűgöző számomra.
Na, ha valahogy, akkor így kel legy remek folytatást csinálni egy olyan kultfilmhez, amely szinte már szent és sérthetetlen a rajongók szemében. Nagyon jól hozza az első film hangulatát és még sikerül is rátennie még egy lapáttal.