Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Viszlát Christopher Robin (2017)

Goodbye Christopher Robin
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
60
Képek
7
Videók

Vélemények: Viszlát Christopher Robin (2017)

 
Timcsi   2019. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Nem egy izgalmas és szép önéletrajzi film. Vártam a varázslatot, de elmaradt.

 
indingo   2018. 01. 20.

0

Azt hittem, hogy egy érzelmes, helyes film lesz, de csalódnom kellett. A film olyan volt, mint egy hason szúrás. Nagyon letargikus volt, eleve, hogy a gyerek csak azért lett, hátha hoz valami boldogságot a családba, utána nem is foglalkoztak vele, ma... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 07.

0
Így született Micimackó

Nem hallottam ennek a filmnek az előkészületeiről, csak akkor szembesültem vele, amikor megláttam a moziműsorban és azt gondoltam, egy film a Micimackó háttértörténetéről: nekem ezt mindenképpen látnom kell. Sokunk életét meghatározta a Micimackó, bá... teljes kritika»

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Megosztó típusú film ez legalábbis számomra, több jó jelenet volt benne és a fő szál is izgalmas de voltak bizony buktatók is szép számmal. Ez az a kategória amit sajnos nehezen döntök el, hogy hova is soroljam mert egyrészről tetszett másrészről viszont kevésbé.

 
HercegPeter   2018. 11. 26.

0

Kedves, aranyos, de komoly történet. Nem kifejezetten izgalmas, de legalább érdekes. Egyértelműen felnőtteknek szól, a gyerekek talán még nem érthetik meg a mondanivalóját. Margot Robbie karakterén nem tudtam kiigazodni, számomra rettenetesen ellensz... több»

 
Berto49   2018. 01. 14.

0

Ki az ördög az a Christopher Robin? Fogadom, hogy Magyarországon e film előtt 100 ember sem tudta, hiszen őt itthon – Karinthy Frigyes jóvoltából, bár a rossz nyelvek szerint az író Emília nevű nővére készítette a (nyers?)fordítást – mindenki Róbert ... több»

 
BoBamburg   2018. 01. 17.

0

A fő probléma a filmmel, hogy különösebben nem érdekes. Apa-fia kapcsolat jó sok depivel és csöpögős párbeszédekkel, de ennél többet nem tud. Arról nem beszélve, hogy a világ legrosszabb családja Egyszer meglehet nézni ha az ember egy lassú drámára vágyik.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

0

Elmondhatatlanul nem tetszett a film. Biztos nekem voltak nagy elvárásaim, de ez a gyereket semmibe vevő szülők nagyon nem tetszettek. A Micimackós szál pedig eléggé háttérbe szorult.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

0

A háború utáni nyomasztó érzés végig ott lebeg a filmben és sem a karakterek sem a néző nem tud megnyugvást leleni. Ez egy ilyen film, el kell fogadni.

 
MKristijan   2018. 01. 30.

0

Mikor válogattam a filmek között, felbukkant ez a cím, a poszter alapján pozitív kellemes sztorinak tűnt, valami olyasminek, ami szépen felépíti, Micimackó történetét. Persze muszáj volt rákeresnem nekem is ki az a Christopher Robin... Nem tudtam mit... több»

 
XETH   2018. 03. 29.

0

Nagyon szívbemarkoló történet. Nem gondoltam volna, mennyi szomorúsággal járt a kis Christopher élete. Nem könnyű egy kisgyereknek felfogni, ha nem játékként tekintenek magára a játékra, hanem üzletként. A szülőket megformáló színészeket nagyon szere... több»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Leginkább a "Róbert Gidát" alakító színész és Domhnall Gleeson alakítása tetszett, fogott meg ebben a filmben, de maga a történet is érdekes volt. Nem tudtam/nem gondoltam, hogy a maga idejében szegény "Róbert Gida" a filmben ismertetett szörnyűségeknek volt kitéve, egészen megdöbbentő volt a történet.

 
kasztni   2017. 10. 21.

0

Ez egy gyönyörű film, szinte minden szempontból. A képi világa rabul ejt, a történet pedig egyenesen lebilincsel. Imádtam, csakis ajánlani tudom!

 
klimon   2018. 01. 11.

0

Szerintem a film üzenetének bőven van relevanciája a mai korra, sőt, napjainkra nézve, én pedig az ilyesmit tudom értékelni. Egy picit döcögős a film, de végig kellően érdekes tud maradni, és a főszereplő páros is remekül hozza a karaktereket. Egyszernézős film, de cseppet sem bántam meg, hogy elmentem a premierre.

 
dosty   2017. 11. 28.

0

Talán egy kissé túlságosan is keserédes ez a film, ami nem baj, csak valahogy eltávolít attól, hogy komolyan tudjam venni. Remek alakítást láthatunk Gleesontól, szinte ráöntötték ezt a szerepet, bár talán egy kicsit fiatal hozzá.

 
paval   2018. 01. 13.

0

Hát, nem tudom, mit mondhatnék. Valószínűleg az én elvárásaim voltak túlságosan magasak. Margot Robbie és Domhall Gleeson nálam nagy kedvencek, így a filmtől is rengeteget vártam, de a végeredmény azért hagy némi kivetnivalót maga után. Most van a t... több»