Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Spirál: Fűrész hagyatéka (2021)

Spiral: From the Book of Saw
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
6
Videók

Filmkritika: Spirál: Fűrész hagyatéka (2021)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A sztori kevés újat ad, a csavar borzalmasan kiszámítható, de a rendezés és a színészek miatt egy teljesen okés spin-off lett a Spirál. több»
 
A hosszúra nyúló filmes franchise egyik nagy kihívása, hogy időről időre valamit csavarni kell az alaprecepten, amivel egyszerre kiszolgálja a rajongóközönség jól bevett formulákhoz szokott igényeit, de a figyelmüket és kíváncsiságukat is eredményesen tartja meg (új hívek bevonzása már csak hab a tortán). Ez épp úgy elsülhet jól, mint katasztrofálisan: előbbi esetben érkezhetnek a megbízható bevételt generáló folytatások, utóbbi esetben pedig a közröhej tárgyává válás sem elképzelhetetlen. Hogy a Spirál hová is esik ezen a skálán, azt az alábbiakban próbáljuk megfejteni. több»
 
Szerkesztőségileg vártuk és szerettük volna szeretni az új Fűrész-filmet, de amint olvashattátok, a Cinegore értékelése egyöntetűen a nagyon nem kellett volna irányba mutat. több»
 
Talán ha nem ismernénk az előzményeket. Talán ha nem egy komikus próbálna meg lelkesedésből eljátszani egy kiégett zsarut. Talán ha a sztori a Fűrész-utalások nélkül is meg tudná állni a helyét. Talán… talán. több»
 
Darren Lynn Bousman, mint a franchise jobban sikerült részeit szállító rendező próbált egy, az elődökkel felérő alkotást összehozni, amelyen érezhető az igyekezet, ám Chris Rock nélkülözése és Tobin Bell szereplése most nagyon jól jött volna. Talán majd a tizedik felvonásban. több»