Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Spirál: Fűrész hagyatéka (2021)

Spiral: From the Book of Saw
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
6
Videók

Vélemények: Spirál: Fűrész hagyatéka (2021)

 
stomachh   2021. 06. 15.

legújabb vélemény

0

Nem méltó a franchise-hoz (pedig voltak azok között is gyenge részek), olyan tévéfilm hangulat, Chris Rock is pocsék volt. Összességében egy gyenge mozi volt. Ha nem keverik bele pár mondat erejéig a Fűrészt, meg nem erre épül a marketing, már a nyitó héten belebukott volna a film, de így par nézőt bepaliztak.

 
Artemisia   2021. 06. 05.

a nap véleménye

6
Egy végleg halott franchise totális meggyalázása

Az első Fűrész-film a 2004-es év üstökösként berobbanó meglepetése volt az akkor még ismeretlen James Wan és Leigh Whannell ötlete alapján. Az eredtileg 9 perces rövidfilmként induló Fűrész rövid időn belül kultuszfilmmé avanzsált, mára pedig minden ... teljes kritika»

1

 
7ETEDIK   2021. 06. 07.

0

Nagyon nem kéne erőltetni ezeket a Fűrész másolatokat, mert semmi újat nem tudnak már nyújtani. Chris Rock meg annyira volt hiteles nyomozó szerepben, mint Orbán Viktor ingyen ebéd osztás közben...

 
stevepisti   2021. 06. 10.

0

Nagyjából azt kaptam, amit vártam, számomra Chris Rock feltudott nőni a szerephez. Samuel L. Jacksonnak nem jutott túl sok játékidő, ezt egy kicsit bánom. Simán be tudom illeszteni a Fűrész sorozatba a Spirált, a csapdák kemények, a sorozatgyilkos ke... több»

 
KCintia   2021. 06. 06.

0
A nosztalgia miatt megéri

Nem hozza vissza azt az "igazi" Saw hangulatot, de megéri megnézni egy kis nosztalgiázás érdekében. A zenék lehettek volna kevésbé modernek, elég lett volna néhány hatásos hang effekt is, de egyébként nekem tetszett. Nem fogom minden évben újra és újra nézni, de nem rossz.

 
Candy   2021. 06. 02.

0
Majdnem felér az első részhez

Nagyon tetszett, pedig nem fűztem hozzá sok reményt. Kellően felépített történet, végigveszi azokat a visszaemlékezéseket, amit már a korábbi Fűrész részekből megszokhattunk. Kellő tempóban halad, nem hadarja le a sztorit. A gyilkos kiléte talán nem lehet nagy meglepetés, mindenesetre az alakítások – és itt kiemelném Max Minghellat – remekek voltak. Pörgős, cseppet sem unalmas.

 
Thor   2021. 06. 04.

0

Brutális! Már nagyon kellett egy ilyen epizód ennek a franchise-nak, szerintem elképesztően jóra sikeredett, és végre egy friss hang ebben a szériában. Nem csalódtam.

 
Sonny   2021. 06. 03.

0

Chris Rocktól ritkán látni ilyen alakítást, hihetetlenül jól áll neki Banks karaktere. Én csak abban tudom bízni, hogy a széria ezen a vonalon marad.

 
JamesBont   2021. 05. 19.

0

Nagyon kellett már a Spirál ennek a filmszériának. Irtó friss, és hozza azt a hátborzongató hangulatot, amit az első részek tudtak még. Szerintem a szereposztás egyszerűen zseniális. Imádtam!