Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Űrcowboyok (2000)

Space Cowboys
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Űrcowboyok

Galéria (9)

Clint Eastwood
Tommy Lee Jones
James Garner
Donald Sutherland
James Cromwell
Clint Eastwood
Marcia Gay Harden
William Devane
Donald Sutherland
Clint Eastwood
Courtney B. Vance
Tommy Lee Jones
James Garner
Clint Eastwood
Donald Sutherland
Loren Dean
Tommy Lee Jones
Marcia Gay Harden

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Clint Eastwood nem szokott hibázni,mint színész,és úgy látszik,Clint Eastwood szintén nem hibázik,mint rendező.Jó mozi,zseniális társakkal,jó poénokkal,és jó sztorival.Öregek,fáradtak,morcosak,de azért még csak megmentik a Földet.Respect !

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Elképesztően remekre szabott jeleneteket voltak képesek összeszedni. Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.

 
rbernadett   2015. 09. 24.

0

Én őszintén és hangosan tudtam nevetni ezen a filmen. A plot hülyeség, legalábbis nem valószerű, de ez nem is érdekes, mert a karakterek óriásiak. Ez az egész film egy hatalmas önirónia, de ettől még szerethető. A kötelező tragikus rész nem biztos, h... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

1

Egyszerűen nem lehet megunni, már csak ezért is tökéletes film :) Öröm nézni annyi jó színész és színészi játék van benne... Nagyon jól felépített forgatókönyv (nyilván tele hibával, ha csak szakmai szempontból nézem, de ez nem egy dokumentumfilm), t... több»

 
7ETEDIK   2020. 06. 12.

0

Nagyon jó kis film, tele humorral és olyan színészgárdával, hogy az ember megnyalja mint a tíz ujját. A végső Hold jelenet pedig zseniális. Mint minden, amihez Clint Eastwoodnak köze van...

 
Filmdoki   2019. 01. 23.

0
Papák az űrben

Clint Eastwoodot nem ok nélkül tartják az egyik legjobb rendezőnek. A színészből lett direktor az évek alatt számtalan műfajban kipróbálta magát a kamera mögött és nem egy emlékezetes darabot tett le ez idő alatt az asztalra. Bár jobbára erőteljes dr... teljes kritika»

A film összbevétele 128 884 132 dollár volt (imdb.com).

 

Clint Eastwood írta a film elején hallható zenét.

(rbernadett)
 

Frank Corvin szerepére Warren Beatty is esélyes volt.

(rbernadett)
 

Annak idején nem alkalmaztak 180cm-nel magasabb asztronautákat, ennek ellenére Clint Eastwood és Donald Sutherland is 193 centi magasak.

(ZeroHero)