Az elsőhöz méltó folytatás. Egy olyan látványos induló jelenetsorral, amit nem lehet elfelejteni. Mindenki megtanulta ezután, hogy farönköt szállító teherautó után nem állunk be. :O :P A sztorit is igyekeztek kibővíteni, és a halálesetek megoldása is ötletes volt.
Elég jó folytatása lett az első résznek, örülök, hogy itt is még megmaradt a komolyság. Történetben továbbvitték a készítők és nem maradhatott bennünk kérdés.
Az első rész sokkja után számomra nem hozta azt a várt hatást, inkább mondanám úgy hogy nem annyira hatott. De attól függetlenül ezt is akármikor újranézném :)
Brutál jó az ötlet még mindig. A halál elől nincs menekvés. Szerencse vagy csak egy kis utat nyer a jelölt? A története pont olyan jó, mint az első részé volt.
Az a varázs már nem volt meg, ami az első rész esetében. Így sem volt rossz, de hiányzott egy kis fűszer belőle.
Tisztességes trancsírozós horror, ami az ezredforduló környékéről való, és tipikus tini szereplőkkel van megpakolva.
Még sikerült valamennyire megőrizni az első rész „hangulatát”, de egy kicsit több kellett volna ide.
A színvonalcsökkenés itt is megfigyelhető, de legalább a 2. részben még tudtak új halálnemeket alkalmazni, ellentétben a folytatásokkal. A színészek is egész jól teljesítenek.
Szeretem a Végső Állomás filmeket, bár a halálesetek nagyon hihetetlenek, valótlanok de ez adja a film egyedi és különleges hangulatát. A film néhány jelenete kiszámítható ennek ellenére a cselekmény izgalmas marad.
Sok új nincs benne, de akinek tetszett az első része annak megéri megnézni ezt is. Ugyanaz a séma és a végére várható kifejlett is előre megjósolható volt, de ettől függetlenül egyedi film sorozat.