Utoljára még ez a rész volt az amit élvezni tudtam. Volt még benne valami, hozzáteszem hogy hullámvasutat azóta nagyban kerülöm.
Én ezt a filmet láttam elsőre a szériából. Meghatározó volt a metrós jelenet a végén... Egy egyszerűbb horror, kreatív halálnemekkel.
kicsit fűrész érzse van az embernek csak más köntösben. a filmekben szereplő szituációk megélése során viszont sokszor eszembe jut a film. ami nekem nagyon pozitív hiszen hatással tudott rám lenni. nagyon jó ötlet volt a rendezőktől h kitaláltak egy ... Több
Annak ellenére, hogy már nagyon elcsépelt lett az egész sztori és történeti szempontból nem lett volna rá szükség. Klasszikus "addig folytassuk, míg érdekli az embereket" kategória.
Ezt a részét láttam először a Végső Állomás filmsorozatnak és nagyon tetszett. A film néhány jelenete előre megjósolható, kiszámítható ennek ellenére maga a cselekmény izgalmas marad. A halálesetek sokszor nagyon valószínűtlenek.
A legjobb Végső állomás rész szerintem. Akár hányszor valamilyen vidámparkos helyen járok, mindig eszembe jut a baleset. Emlékezetes, elgondolkodtató film.
Nem hiszem, hogy a készítők hittek ekkor asikerben. Ez a rész sajnos már gyengébb, mint a korábbiak, nem annyira komoly.
A Végső állomás filmek közül úgy gondolom ez lett az egyik legjobb. A hatáskeltés, látványvilág és az ötletes történetvezetés elérte a hatását. A hullámvasutas jelenet az egyik legjobb lett.
A jól sikerült folytatás után ismét visszatért az első rész készítője. Unalmasnak nem nevezném, sokkal inkább komolytalannak. A Végső állomás filmekkel is elszaladt a ló, akárcsak annak idején a Fűrész-sorozattal. Voltak benne egészen izgalmas, látvá... Több