Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Filmadatlap
 
25
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Scarlett Johansson
Penélope Cruz
 
Syracuse   2018. 07. 29.

legújabb vélemény

Ha bírod Woody Allent, és/vagy Scarlett Johanssont, és/vagy Penélope Cruzt, és/vagy Rebecca Hallt, de férfi vagy és böszme sokat csalódtál már nőkben, vagy nő vagy és böszme sokat csalódtál már férfiakban, vagy nő vagy és böszme sokat csalódtál már nőkben, akkor inkább utálni fogod, mint szeretni. A pontozás valós, a fentiektől elvonatkoztatva élvezhető film, de messze nem a legjobb Woody Allen alkotás.

 
erare   2015. 02. 10.

Ez a kis huncut Woody Allen mindig feszegeti azokat a határokat. És milyen jól teszi! És milyen jót tesz ezzel az őt kedvelőknek! Szeretem ezt a filmjét (is). Van benne szerelem, szerelemszerűség, vágy, utazás, másság, lazaság, őrültség, humor, játékosság; komoly kérdések. Önismereti tréning volt számomra. Köszi!


 
indingo   2017. 07. 02.

Még nem találkoztam olyan Woody Allen filmmel, ami tetszett volna. Hát ez is ilyen.......olyan semmilyen a történet és nekem a szereposztása sem tetszett.

 
Deku   2017. 10. 22.

Elakadt a szavam is hisz nem tudom elég jól leírni de tökéletes volt a koncepciója. Ez aztán oltári király film lett. Nagyon kellemes volt az egész, hangulatos volt a látványvilága és nagyon lélegzetállító is.

 
hejnekem   2015. 05. 09.

Woody Allen film, amit valaki vagy szeret vagy nem. Jó története van, érdekes karakterekkel, realisztikus párbeszédekkel. Ez egy kellemes film, amit csak engedni kell, hogy magával ragadjon.

A film összbevétele 104 504 817 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek köszönhetően rengetegen látogattak el a forgatás turistacsalogató pontjaira.A helyi turistavezetők roppant hálásak Woody Allennek.

(gazsika1978)
 

Penélope Cruz és Javier Bardem két évvel a forgatás után összeházasodtak.

(hp)
 

Ez Woody Allen és Scarlett Johansson harmadik közös filmje (Match Point, 2005, Füles, 2006).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.