Viktória királynő és Abdul

Victoria & Abdul

2022.03.24 Ildikó Bacskai

Viktória királynő és Abdul (2017)

Nagyon kedves, szívmelengető film, gyönyörű látványvilága miatt élmény nézni. A történet meglepő, az uralkodónő emberi arcát hangsúlyozza ki, a film pszichológiai szempontból is izgalmas, mert részletes bemutatásra kerül a visszataszító hízelgés, az ... Több

2018.08.04 indingo

Az igaz történet mivoltja teszi érdekessé. Én helyenként untam, meg Viktoria királynőt is érdekesen állítja. Folyton zabált?

2018.08.09 MP170506

Nem egy esemény dús film, mégis végig le tudta kötni a figyelmem. A színészek alakítása kiváló. Nézhető, érdekes és tanulságos film. Egyszer mindenképp megéri megnézni.

2019.03.27 Timcsi

Remek film. Imádtam a hangulatát, a története is változatos volt és az alakításokat is csak dícsérni lehet.

2018.03.17 Queenakasha

A színészi játék, ahogy várható nagyon jó volt. A történet érdekes és kedves, bár nyilván a lázadás inkább bosszantó.szívesen néztem volna még egy darabig.

2021.12.01 Péter Fazekas

Imádom a filmet, Judi Dench meg hozza a szokásos minőséget.

2017.09.15 FunBoi

Kellemes élmény volt, szívhezszóló film remek alakításokkal és bájos humorral, és a mondanivaló is átjött. Judi Dench nagy kedvencem, kevesebbre nem is számítottam.

2017.09.19 Vuk

Dench egészen magával ragadó alakítást mutatott, de az Abdult alakító Fazalból nekem valami hiányzott, nem érzem, hogy sikerült volna élettel megtölteni a karaktert. A film mindenesetre tetszett, ezt nem fogom elvitatni tőle, de az is igaz, hogy nagyobb élményre számítottam.

2017.09.17 adam

Egyet kell értenem, ez a film egy üres szépség, amit elfelejtettek kellő tartalommal feltölteni. Judi Dench mindenesetre tökéletes, úgyhogy ő önmagában elegendő indok arra, hogy megvedd a mozijegyet. Összességében tetszett, de nem sokáig marad majd meg az emlékezetemben.

2017.09.12 Stiff

Szép, szép, de nekem kicsit üres ez a film. Tipikusan Oscar-alapanyag, de végül csak egy átlagos mozi lett átlagon felüli színészi teljesítményekkel és közepes rendezéssel.