Vissza a jövőbe

Back to the Future

2015.04.12 reddress1

Remek film. Az akkori technológiával remekül hozták az effekteket, ötletes a jövőkép, izgalmas a cselekmény :) Örök klasszikus az időutazós filmek között!

2015.03.15 fdavid

Nem sok filmmel fordul elő, hogy újra és újra megnézem, de ez olyan klasszikus, ami megunhatatlan. Aki ezt nem látta, nem látott semmit. Kötelező film!

2015.03.12 napsugár'

Alapfilm, nagyon jó. Érdekes jövőkép, tele vicces szitukkal. Doki a kedvencem benne. Vicces és izgalmas, igazi kultikus darab, amit mindenkinek látnia kéne. Megunhatatlan ;)

2015.03.02 Atsop

Egyik örök kedvenc :). Jó alapötlet és megvalósítás, még ennyi év távlatából is szívesen megnézem és nem csalódom. Egy igazi klasszikus. Ha lesz gyerekem, egész biztosan meg fogom vele nézetni.

2015.02.05 adamwin

Ha nem láttam már vagy 10x a trilógiát, akkor egyszer se. De egyszerűen nem lehet megunni! Nagyon vicces, ugyanakkor izgalmas is, és a sztori páratlan, valamint a színészek, Marty és a doki fergetegesek. Ez a film amikor kijött ugyanannyira szórakozt... Több

2015.01.24 forradalom

vki gondolt arra mi lesz a jövőben 85ben? :D ilyet alkotni és moziba vinni, ehh, kár hogy abban az időben meg nem voltam tervben se :D így tv-ben is ütött, de mozikban akkor, elképzelem milyen hangulata volt!

2015.09.05 romeo666

Igazi Klasszikus :) Remek színészekkel... remek történettel és remek zenével :) nagyon sokszor láttam már és nem lehet megunni :) Mindenkinek ajánlom az egyik kedvencem ez a film :) 5* Doki :D

2015.02.22 dorika298

Annyiszor láttam már és tényleg megunhatatlan :) Régen készült de ma is megállja a helyét :) ajánlom mindenkinek aki még nem látta :)

2015.02.10 edoka

Mindenkinek ajánlani tudom, ezt a filmet minimum egyszer meg kell néznie mindenkinek.Egy olyan trilógia aminek mind a 3 része fenomenális!

2015.02.09 attyla999

Nagyon nagy kedvencem a film, gyermekkoromban minden hónapban megnéztem. Az összes rész közül ez tetszett a legjobban. Csakis ajánlani tudom.

2015.01.24 SzB14

Rágondolok a filmre és egyből mosolyt csal az arcomra, megunhatatlanul jó film. :)

2015.02.17 Robi

A 80-as évek legnagyobb filmje! Jó humorral,sok jó szereplővel,mondanivalója az egyenlő a nullával de vicces film ezért akárhányszor a tv-ben adják vagy eszembe jut megnézem.

2017.03.14 ericsuj

Aki ezt a filmet nem látta, érezze magát a filmvilágban hiányosnak! :D :D kötelező megnézni, már aki bírja a humort, a szereplőket, és az izgalmas események sorozatos történést.

2015.02.17 dora298

Annyiszor láttam már és mégsem unom! :) Pedig már milyen régen készült és sokszor össze sem hasonlítható egy mai filmmel! :) Ajánlom mindenkinek! :)