megunhatatlan, annyira alapmű. Nagyon szeretem az összes részét! Nem megy ki a divatból, minden korosztálynak szívből ajánlom! Minden benne van, ami egy jó mozihoz kell!
Megunhatatlan! Sokadszor adta a televízió, és megint ott ragadtam a TV előtt. Ez mindent elmond a filmről.
TV-ben akárhányszor megy, megnézem. Megunhatatlan klasszikus, és tényleg jó lenne az időben utazni! A filmet gondolom senkinek sem kell bemutatni.
Tagadhatatlanul szórakoztató film, vicces karakterek, remek tálalással, jól megírt fogatókönyvvel, váratlan fordulatokkal és örökzöld poénokkal. Egy könnyed sci-fi kaland konkrét történelmi utalásokkal. Fox és Lloyd remek összhangban játszanak, feledhetetlen alakítást nyújtottak.
Nagyon jó film, csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki még nem látta, annak alap. Bármikor jó kikapcsolódást nyújt az egész családnak. :)
Aligha lesz ennél jobb időutazós film. Abszolút időtálló. Olyan klasszikusok közé sorolnám, mint a Csillagok Háborúja, Harry Potter, vagy a Gyűrűk ura. Nálam a top 3-ban benne van.
Egyszer már megnézném egy megfelelően összevágott változatban, ahol nincs szereposztás, csak a koherensen összerakott, kb. hat órányi mozi.
Nekem nagyon bejött mind a 3 rész szerintem a korát meg haladja a mai napig meg állja a helyét mid technikailag mint történetszerit nálam benne van a top 10 filmben
Gyerekkorom nagy kedvence. Tény, hogy visszanézve kissé mókás az, hogy mit gondoltak akkor mi lehet később, de a történet szuper. A karakterek mókásak és szerethetőek. Szerintem ahányszor láttam eddig annyiszor fogom meg a jövőben :D
A legjobb trilogia a vilagán :-) imádom és barmikor újra nézem mindig izgulok pedig 1000x lattam mar ♥️