A 80-as évek legnagyobb filmje! Jó humorral,sok jó szereplővel,mondanivalója az egyenlő a nullával de vicces film ezért akárhányszor a tv-ben adják vagy eszembe jut megnézem.
Aki ezt a filmet nem látta, érezze magát a filmvilágban hiányosnak! :D :D kötelező megnézni, már aki bírja a humort, a szereplőket, és az izgalmas események sorozatos történést.
Annyiszor láttam már és mégsem unom! :) Pedig már milyen régen készült és sokszor össze sem hasonlítható egy mai filmmel! :) Ajánlom mindenkinek! :)
Az egyik kedvenc sci-fim mindenkinek csak ajánlani tudom. Zemeckis egyik legjobb alkotása, remek történet, színészek mindent megtesznek a fim érdekéért és nem kicsi sikerrel,és rengeteg poénnal
Régi nagy kedvenc ez a film. Igazi retró hangulat, csipetnyi fantázia, örök poénok, mindenki magára ismerhet a középiskolás csetlés-botlásaiban.
Első krimis élményem, de még mai szemmel is azt mondom hogy szórakoztató, és a színészek is jól alakítanak.
Nagyon jó alapötlettel rendelkező film, nem lehet megunni. Kultikus film, humoros és nem lehet elégszer újra nézni. Időtálló alapmű.
Kortalan kaland/vígjáték, melyet szinte bármikor megtudnék nézni újra és újra. Remek atmoszféra, eredeti karakterek és hihetetlen jó a magyar szinkron :)
Igazi klasszikus, mindenki álma az időutazás, és a hozzáadott humor, meg történet fantasztikussá teszik a művet!
Imádom.Kismilliószor láttam már, de ha meglátom hogy ez megy a tv-ben újra megnézem.Ma mondjuk mosolyogni való miket képzeltek a jövőről. Szerintem az egyik legjobb időutazós film.