Nagyon nagy kedvencem a film, gyermekkoromban minden hónapban megnéztem. Az összes rész közül ez tetszett a legjobban. Csakis ajánlani tudom.
Régi nagy kedvenc ez a film. Igazi retró hangulat, csipetnyi fantázia, örök poénok, mindenki magára ismerhet a középiskolás csetlés-botlásaiban.
Aki ezt a filmet nem látta, érezze magát a filmvilágban hiányosnak! :D :D kötelező megnézni, már aki bírja a humort, a szereplőket, és az izgalmas események sorozatos történést.
Annyiszor láttam már és mégsem unom! :) Pedig már milyen régen készült és sokszor össze sem hasonlítható egy mai filmmel! :) Ajánlom mindenkinek! :)
Nagyon jól megcsinálták ezt a filmet, a poénok nagyon viccesek, és az alaptörténet is jól ki van találva. Egy olyan film ez, amit mindenkinek ajánlok, hogy nézze meg legalább egyszer.
Első krimis élményem, de még mai szemmel is azt mondom hogy szórakoztató, és a színészek is jól alakítanak.
Nagyon jó alapötlettel rendelkező film, nem lehet megunni. Kultikus film, humoros és nem lehet elégszer újra nézni. Időtálló alapmű.
Kortalan kaland/vígjáték, melyet szinte bármikor megtudnék nézni újra és újra. Remek atmoszféra, eredeti karakterek és hihetetlen jó a magyar szinkron :)
Igazi klasszikus, mindenki álma az időutazás, és a hozzáadott humor, meg történet fantasztikussá teszik a művet!