Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Élelmiszer nyomozók
#9521

dokumentum

Miért van, hogy az emberek imádják a tömeggyártott termékeket? Miért kedvelik azt a sonkát, amiben több víz van, mint sertéshús, vagy éppen a tradícionális olasz tésztát, ami... több»

HungarIQ - Minden, ami magyar
#9522

dokumentum

A szív és az ész műsora. Egykori és mai magyar géniuszok és világhírű találmányaik. Hétről hétre megtudhatjuk, hogy hogyan készül a Túró Rudi, a golyóstoll vagy épp az... több»

#9523

valóságshow

 A házcserebere texasi stílusban azzal jár, hogy a házakat felpakolják és átköltöztetik a város túlsó végére.  több»

#9524

79 Eltűntek  (2014)

(1)

dráma | krimi | misztikus

Tony és Emily Hughes Franciaországba utazik ötéves kisfiukkal, Olivérrel, ám a családi vakáció csakhamar rémálommá válik, amikor a kis Olivér eltűnik egy nagy ünnepség... több»

érdekes helyszín, jó kameraképek, izgalmas , az első pillanattól kezdve magával ragadó depresszív hangulat.
#9525

dráma

Egy középiskolás lány egy napon találkozik négy különös fiúval, akik ezt követően mindenhová elkísérik és varázslataik révén megvédik és megnevettetik a szürke... több»

#9526

dokumentum

Az ifjú házasok, Adam és Karen Jersey City-i társasházi lakásukból egy nagy telken álló csendes vidéki házacskába költöznek. több»

#9527

A sorozat igazán érdekes és újszerű elgondolással közelíti meg a házépítés fogalmát. Sok hasznos, praktikus tanácsot kaphatunk a helykihasználás és a lakásdekoráció... több»

Szereplők: Derek Diedricksen

#9528

Mike, Robert és a Fekete Kutya csapat igazi varázslók! Ezek a fiúk az Egyesült Államokat járva szakértő szemmel fedezik fel az építészet "csiszolatlan gyémántjait". Olyanokat,... több»

#9529

romantikus | vígjáték

A példamutató magatartású, jó tanuló kamaszlány, Oh Ha Ni miniden álma, hogy végre felketse az iskola legsármosabb diákjának, Baek Seung Ja-nak a figyelmét. Természetesen a fiú... több»

#9530

Mint ahogyan a sorozat címe is sugallja, olyan gyerekeké a főszerep ezúttal, akik a sütés területén mutathatják meg tehetségüket. Az ügyességi vetélkedőn részt vevő 10 és 13 év... több»

#9531

kaland | misztikus

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

Az archeológus Josh Gates körbeutazza a világot, hogy megoldást és válaszokat találjon a legismertebb, legtitokzatosabb régiségekkel és ősi városokkal kapcsolatban. De nem csupán a... több»

Nagyon érdekes sorozat és izgalmas témákat feszeget, de a tudományos értéke nulla. Légből kapott feltételezések, áltudományos szövegek és felszínesen bemutatott kutatások jellemzik. A műsorvezető rendkívül irritáló és minden részben süt hogy az adott jeleneteket ... több»
#9532

dokumentum

Jonathan and Drew Scott, azaz a Property Brothers igazi nagy fába vágják a fejszéjüket: elhatározzák, hogy teljes egészében felújítják Las Vegas-i családi otthonukat. Az első... több»

#9533

dráma | háborús | történelmi

1680-ban új király kerül az angol trónra, és ezzel még szörnyűbb idők jönnek. A zsarnokság nőttön nő, Massachusetts-ben egy tolvaj fia összeáll a monarchia ellenségeivel,... több»

#9534

62 Brill  (2016)

dráma | krimi

Egy gyémánt kereskedő veszélyes vizekre evez, megpróbálja feltérképezni a gyémánt bizniszt. több»

#9535

71 Real GOT7  (2014)

A zenés dokumentumfilm a héttagú Got7 zenekar létrejöttét meséli el, s egyesével bemutatkoznak a banda tagjai is. Kik is ők? Honnan jöttek? A filmből kiderül. több»

#9536

Az ingatlanvásárlás első számú szabálya, hogy jó helyen legyen a kiszemelt ház. De mi van akkor, ha a lokáció kiváló, de az elrendezés szörnyű? Azt tanácsoljuk, hogy vedd meg és... több»

#9537

NA SütniCake  (2016)

(2)

családi | valóságshow

A SütniCake Sütemény és Tortafesztivál az elmúlt két év sikerét követően vasárnaponként az RTL Klubon. - Már nem csak nézői, de részesei is lehetünk a lenyűgöző torták... több»

Olyan igazán gyönyörű torta nem rémlik a műsorból. Volt, hogy az elkészült marcipán figurát újracsináltatta a versenyzővel a zsűri. Vagy hónaljig benyúltak a tésztába úgy keverték.........
StílusKalauz
#9538

családi | dokumentum

StílusKalauz minden vasárnap premier adásokkal - az RTL Klub műsorán. A stílus meghatározza és formálja mindennapjainkat, de miért is ne tenné? A műsorban a legújabb trendeket... több»

#9540

életrajzi

Harley and the Davidsons a motoros cég két fiatal alapítójának története a 20. század elejéről benne Robert Aramayo, Dougray Scott, Michiel Huisman, Wilson Bethel, Jessica Camacho és... több»

Nagyszerű film (sorozat), nagyon hiteles, a története kiváló és a színészekre sem lehet panasz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!