Értékelések (59)

2021. 09. 19.
Kellemes meglepetés volt számomra, nem gondoltam volna, hogy ilyen befejezést kap. Úgy gondolom a megjelenített érzelmek autentikusak voltak és a színészek hitelesen adtá... több»

54 Lorelei  (2020)

2021. 05. 12.
Én élveztem, különösen tetszett, hogy szándékosan más irányt vett, mint amire számíthattam volna. A karakterek élete és problémái érdekesek és hihetőek. ... több»
Kicsit olyan érzésem volt, hogy a fogyasztói társadalom hibáit egy tökéletesen ugyanolyan eszközzel akarnák bemutatni, mint amilyet szidnak. Furcsa ellentmondás. ... több»
Ron Howardtól ennél azért sokkal többre számítottam, különösen ilyen főszereplő párossal. A nagy felhajtás ellenére kapunk egy éppen csak közepes filmet.... több»
2020. 04. 12.
Mondanám, hogy unaloműzőnek ideális, de sajnos nem lenne igaz. Mivel nem vagyok az az ember, aki egyszerűen félbehagy dolgokat, így végignéztem, kíváncsi voltam, hova fut... több»
2020. 03. 02.
Van ennek a dokumentumfilmnek valamilyen pozitív üzenete számomra, amelyet nem igazán tudok definiálni. Annyira emberi tud végig maradni, és persze rendkívül tanulságos i... több»
2019. 12. 16.
Az igazat megvallva kellemesen meglepett a film. Igen, voltak pillanatok, mikor gyötrelmesen unalmasnak tűnt, de ennek ellenére sem éreztem, hogy ezt most ki kellene kapc... több»
nagyon szeretem az egész sorozatot, eddig ez a kedvenc filmem belőle, mert egyre közelebb érzem magamhoz a szereplőket. A befejezés miatt remélem, hogy lesz még folytatás... több»

51 Man Vs.  (2015)

2019. 08. 22.
2019. 08. 17.
Nekem nagyon tetszett a film; szeretem a kicsit vontatott, lassan kibontakoztatott történeteket. A főszereplő színészt nem szeretem különösebben, de az utóbbi időben egés... több»
2019. 07. 20.
Túlromantizált kalandtörténet, ami olyan messze van a hitelességtől, amilyen messze csak lehet. Világháborús filmekkel Dunát lehetne rekeszteni, és bőven van köztük olyan... több»
2019. 06. 14.
Szórakoztató, kicsit Agatha Christie stílusú akció-vígjáték. A cselekmény egyszerű, de jól kidolgozott, a színészi alakításokra nem lehet panasz, szórakoztató. Egyszerűen... több»
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Aki szeretne egy hiteles filmet látni a sorozatgyilkos Ted Bundyról, az talán jobb, ha tovább keres, viszont akit le tud kötni... több»
Bár egy remek kis vígjátékról van szó, a humors álca alatt egy nagyon erős és mély (akár szomorúnak is mondhatnám) történet lapul meg, ami eléri azt, ami ritkán sikerül e... több»
Irtó nagy meglepetés volt a film, annak ellenére, hogy nem sokat vártam tőle. Nekem ez az utóbbi hónapok egyik legjobb filmélménye volt. Csakis ajánlani tudom mindenkinek... több»
2018. 11. 04.
Tetszett, ahogy a történet egész jól kicsúcsosodott, nagy erőssége ennek a filmnek az a katarzisélmény, amit nyújtani tudott. Nehéz különben spoilermentesen írni róla. Eg... több»
2018. 08. 01.
Bevallom kicsit furcsa volt Ewan McGregort egy ilyen kedves szerepben látni, de most tényleg meg lehet róla bizonyosodni, hogy mennyire sokoldalú színész is ő valójában. ... több»

72 Ferrari  (2003)

2018. 02. 12.
Nagyon aprólékosan mutatja be Ferrari életét, izgalmas és érdekes, néha mégis úgy éreztem, hogy a rendező szinte ki akarja csikarni belőlem az érzelmeket, főleg a szomorú... több»
2018. 01. 30.
Nem tudom, engem valahogy nem győzött meg. Egy kicsit lapos az egész koncepció. Talán egy kicsit jobban megírt karakterekkel sokat lehetett volna rajta dobni, de így, egy... több»