TOP: Sztárok, akikre ráférne már egy újabb sikerA kép forrása: Lionsgate

Hollywoodban minden megtörténhet: egyetlen film is elegendő ahhoz, hogy egy teljesen ismeretlen színészből egy csapásra világsztár legyen, azonban aki kikerül az álomgyár kegyeltjei közül, az nem számíthat túl sok jóra. Hétvégi toplistánkban ezúttal olyan sztárokat veszünk sorra, akikre már jócskán ráférne már egy újabb sikerfilm.

#5
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
Az utóbbi időben alaposan rájárt a rúd a színészre. Apróbb mellékszerepben láthattuk Sin City: Ölni tudnál érte-ben, de a film sem a közönséget sem a kritikusokat nem győzte meg. A bukott produkciók közé tartozik a Két kopper, a Hasonmás vagy a Die Hard - Drágább, mint az életed is. A színész utolsó kasszasiker filmjéért egészen 2007-ig kell visszamennünk. A Looper - A jövő gyilkosa egy teljes jól összerakott sci-fi volt, és bár az igazán nagy szuperprodukciók bevételeit nem közelítette meg, de tisztességes 176 milliója viszonylag erős eredménynek számít. A színészt legközelebb a nem túl meggyőzőnek tűnő Vice-ban és Sivatagi rock (Afgán csillag) című produkcióban láthatjuk, melyet az egyelőre cím nélküli Woody Allen projekt követ majd, melyben Willis játssza az egyik főszerepet.
#4
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

szül. 1947. 07. 30. (76 éves)
Thal, Styria, Ausztria
Arnold Alois Schwarzenegger Thalban 1947. július 30-án született Ausztriában. Fiatal korában többféle sportot is kipróbált, focizott és atletizált, majd 14 évesen kezdett el testépítéssel foglalkozni. A kötelező katonai szolgálat alatt engedély nélkül kiszökött a támaszpontról, hogy részt vegyen Stuttgartban egy versenyen, ahol... több»
Arnold Schwarzenegger utolsó kasszasikeréhez egészen 2003-ig kell visszamennünk, ekkor került a mozikba a Terminator franchise harmadik epizódja, a Terminátor 3. - A gépek lázadása. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a színész néhány politikai karrierje miatt évig szüneteltette a filmezést. Visszatérését követő filmjei, mint a Szabotázs (10,5 millió), a Szupercella (25 millió) az Erőnek erejével (12millió) azonban már nem bizonyultak túlságosan sikeresnek. Kisebb kivételt talán The Expendables - A feláldozhatók 2. jelentett, de a siker nem feltétlenül a színész személyének szólt. Így, akárcsak Depp, ő is visszatért az aranytojást tojó tyúkhoz, és az eddigi híresztelések szerint az idei Terminátor: Genisys után a széria következő filmjeiben is vissza fog térni
#3
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
Ugyan a Thor első és második része szép sikereket könyvelhetett el, Portman főszereplőként utoljára a Fekete hattyúval tudott igazán nagyot robbantani. A színésznő a film anyagi sikerei mellett az Akadémia Oscar-díjának is örülhetett. Aronofsky drámáját a Csak szexre kellesz, a Hesher, a Király! és A másik nő követte, melyek többsége nem igazán tudott milliókat csábítani a mozitermekbe. Az elkövetkező éveket nézve nem is számíthatunk nagyobb kasszasikerre a színésznőtől, bár hamarosan két ígéretes indie-filmje is a mozikba kerül, a Kupák lovagja és a Jane a célkeresztben.
#2
Adam Sandler

Adam Sandler

szül. 1966. 09. 09. (57 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Adam Richard Sandler 1966. szeptember 9-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Judy nővér, édesapja, Stanley villanyszerelő. A család mindkét ága orosz gyökerekkel rendelkezik. Öt éves korában a család New Hampshire-be, Manchesterbe költözött, a színész itt végezte el a középiskolát, majd New... több»
Bár Sandlernek mellékszereplőként volt néhány sikeresebb filmje az elmúlt években, de főszereplőként legutoljára a 2011-es Kellékfeleség hozott jelentősebb, de hollywoodi viszonylatban még így is viszonylag alacsony, 100 millió dolláros bevételt. Ezt követően igazán erős filmmel már nem rukkolt elő. Jött a Ki nevet a végén?, az Apa ég!, a Jack és Jill, majd a Férfiak, nők és gyerekek, mely összesen fájdalmasan alacsony, 700 ezer dollárt hozott. Következő filmjének, a Pixel előzetese elég nagy port kavart, és első blikkre kimondottan ígéretesnek is tűnik a projekt. Persze ezen kívül is tartogathat a jövő sikereket a színész számára, aki soron következő filmjeire kizárólagos szerződést kötött a Netflix-szel.
#1
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
Johnny Depp viszonylag hosszú ideig tanyázhatott a legsikeresebbek színészek listájának élén, azonban az elmúlt négy évben egyetlen sikerprodukciót sem tudunk a nevéhez kapcsolni. A 2011-es A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken még óriási, 1 milliárd dollár feletti bevételeket produkált, de az anyagi siker csak részben tudta kárpótolni a produkció rendkívül negatív kritikai visszhangját, ráadásul a film megtekintése után a közönség sem volt túlságosan lelkes. Ezt követő filmjei azonban minden téren buktak: Rumnapló, A magányos lovas, Éjsötét árnyék, Transzcendens, Mortdecai. Igaz, a Vadregény nem szerepelt rosszul, de Deppnek mindössze egy jelenet jutott benne. Nem meglepő, hogy Depp visszatért a jövedelmező franchsie-hoz, következő filmje, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja minden bizonnyal ismét kasszát robbant majd.