2017.03.07   szerző: GedyPapa   hozzászólások: 1
Saját lista készítése

A 2000 és 2010 közötti időszakban nagyon sok jó sorozat készült ezekből válogattam ki azokat, amelyek szerintem a leginkább időtállóak és a legjobbak voltak.

#10

romantikus | vígjáték

Charlie egy megrögzött agglegény, malibui házában tölti mindennapjait, drága sportautóval jár, és bármilyen nőt megkaphat. Az élete azonban a feje tetejére áll, amikor öccse,... több»

Ebben az időszakban még vicces volt a Két pasi meg egy kicsit, így felkerülhetett a listára is. Sheen adta a sorozat savát borsát, aki nélkül félkarú óriássá vált a sitcom
#9

dráma | krimi | misztikus

Adrian Monk nem egy hétköznapi nyomozó. A rendkívüli bogaras férfi konzultánsként segíti a rendőrök munkáját, akik legendaként néznek rá. több»

Hogy lehet egy flúgos ex-rendőr a rendőrök megmentője? Erre világít rá ez a sorozat, amely nem kapott akkorra rivaldafényt, mint amennyit érdemelt volna.
#8

89 A hivatal  (2005)

vígjáték

Az áldokumnetumfilm-sorozat egy irodaszereket forgalmazó cég mindennapjaiban enged bepillantást. Főszereplői a mindenkinél mindent jobban tudó főnök, az eminenes helyettese, a... több»

A legidegesítőbb főnök és csapata is lehet szerethető. Ezt mutatja be az Office, ami egy átlagos munkahely mindennapjait mutatja be tragikomikus helyzetekkel tarkítva.
#7

91 Kaliforgia  (2007)

dráma | vígjáték

Hank Moody új regényének sikerében bízva New Yorkból Los Angelesbe költözik, azonban életét beárnyékolja korábbi barátnője utáni sóvárgása, miközben kamaszodó lányának... több»

Egy méltatlanul mellőzött sorozat, ami végigkíséri a duhaj életmód hátulütőit és előnyeit egyaránt. Hogy lehet visszaszerezni a szívünk választottját, ha nem vagyunk hűségesek?
#6

romantikus | vígjáték

Ted legjobb barátja, Marshall bejelenti, hogy meg fogja kérni barátnője, Lily kezét.Ted rádöbben, hogy nem várhat többé az igazira, és a saját kezébe kell vennie a sorsát.... több»

A megadott időszakban indult újdonságként a How I met your mother és beszélt róla mindenki, aki nézte azt!
#5

91 Dexter  (2006)

dráma | krimi | misztikus

Dexteren már egész fiatalon megmutatkozott gyilkolási hajlama. Édesapja, a miami redőrség egyik nyomozója megtanítotja a fiút, hogyan kövesse el a tökéletes bűntényt, mellyel... több»

Sose volt még ennyire szerethető egy sorozatgyilkos. Végigizgulhatjuk a bosszú-hadjáratát és az önkényes keresztes hadjáratát.
#4

91 Totál szívás  (2008)

dráma | krimi | thriller

Walter, a középiskolai kémiatanár épp 50. születésnapját ünnepelné, amikor megtudja, hogy tüdőrákban szenved, és mivel a betegsége már a végső stádiumban jár, alig egy... több»

A Breaking bad olyan utat mutat, amelyet nem akarunk követni mégis érdekes végignézni azt, hogy hogyan lesz egy rákos tanárból a város egyik legnagyobb drogterjesztője.
#3

82 24  (2001)

akció | dráma | krimi

Minden egyes évad mindössze 24 óra eresményeit tárja a nézők elé, a valós időben zajló epizódok egy órát ölelnek fel. A széria főszerepében Kiefer Sutherlandet láthatjuk,... több»

Versenyt futunk az idővel évadról és évadra és szurkolunk Jack Bauernek, hogy mentse, ami menthető. Mindezt tesszük összeszorított fogakkal és telve izgalommal.
#2

91 A szökés  (2005)

akció | dráma | krimi

Michael Scofield bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy gyilkosságban, és halálbüntetésre ítélik. Michael hisz testvére ártatlanságában, és egy lehetetlen tervvel... több»

Minden rész tele van izgalommal és a főszereplővel együtt akarunk kiszabadulni a sorozatbeli börtönből!
#1

89 Doktor House  (2004)

dráma | misztikus

Dr. Gregory House egy mogorva, öntörvényű, különc orvos, aki mindemellett hatalmas szaktekintély is. Fiatalokból álló csapatát meglehetősen sajátságos kritériumok alapján... több»

Korszakalkotó sorozat, amely bevitte a köztudatba a fekete humort és azt, hogy az orvos igenis hibázhat. Emellett pedig megalkotott egy kiváló orvos figurát!