A legjobb aktuális sorozatok, amik valamilyen alapvető problémával foglalkoznak a ranker.com alapján

#10

77 Atlanta  (2016)

(3) (1)

dráma | vígjáték | zenés

Disney+

Két unokatestvér, akiknek eltérő elképzelésük van a művészi és a kommersz fogalmáról, az atlantai rap színterén igyekeznek hírnévre szert tenni. Earnest 'Earn' Marks... több»

#9

74 Szeplőtelen Jane  (2014)

(4) (4)

vígjáték

A történet középpontjában a Miamiban élő Jane Villanueva áll, aki egy hagyományos értékrenddel rendelkező, keményen dolgozó fiatal lány áll. Jane családjának fontos, hogy... több»

#8

85 Szilícium-völgy  (2014)

(15) (10)

vígjáték

HBO Max

4. évad: A Szilícium-völgyi high-tech aranyláz idején a programozó Richard a barátaival próbál érvényesülni a nagyragadozók világában. Mike Judge szokásos tiszteletlen... több»

#7

85 A munka hősei  (2011)

(1) (6)

vígjáték

A vígjátéksorozat főhőse három, cseppet sem munkamániás fiatal. Komoly kihívást jelent számukra a dolgos hétköznapok minden nyűge és kötelessége, különösen úgy, hogy... több»

#6

83 Gázos páros  (2014)

(9)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+

Egy sorozat két önpusztító ember megismerkedéséről és szerelméről. Egyikük sem mozog otthonosan a kapcsolatok világában, ebben pedig leginkább nehéz természetük játszik... több»

#5

vígjáték

Netflix

A vígjátéksorozat főhőse a harmincéves elmúlt, színészként dolgozó Dev. Az egyes epizódokban a férfi New York-i életének szakmai és magánjellegű kalandjaival... több»

#4

szatíra | vígjáték

A vígjátéksorozat főhőse Amy Schumer komikus, aki nézői szórakoztatása érdekében mindent bevet: poénkodik, parodizál, színészkedik, mások bőrébe bújik és még az utca... több»

#3

83 Modern család  (2009)

(37) (19)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

Az Egy rém modern család az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata. A Golden Globe- és tizenegyszeres Emmy-díjas széria három nagyon különböző életvitelű,... több»

#2

43 Broad City  (2014)

(2)

vígjáték

TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

A Broad City főhőse két fiatal lány, akik New Yorkban élnek cseppet sem átlagos életet. Mindennapjaik tele vannak izgalmas történésekkel. Tartsunk velük és szemléljük meg a... több»

#1

82 Új csaj  (2011)

(24) (18)

vígjáték

Disney+

Jess, miután pasija megcsalta, és szakítottak, kénytelen új lakást keresni. Hamarosan rábukkan a tökéletes albérletre, csakhogy lakótásai mind férfiak lennénk. Jess azonban... több»