A Trónok harca direktoráé a Wonder Woman rendezői széke

A Warner Bros. véget vetett a találgatásoknak, ugyanis bejelentették, hogy Michelle MacLaren rendezi a Wonder Woman című képregény adaptációt, aki ezzel minden idők első olyan női rendezője lett, aki szuperhősfilmet készíthet. Néhány héttel ezelőtt már felmerült MacLaren neve a projekt kapcsán, azonban a sajtó akkor azonban csak arról lehetett biztosan állítani, hogy megkezdődtek a tárgyalások közte és a Warner között.

Bár MacLaren neve nem csenghet ismerősen az egész estés filmek világából, azonban amatőrnek aligha lehet nevezni, ugyanis olyan kritikai és közönségsikernek örvendő sorozatok epizódjait rendezte, mint a Trónok harca, a Totál szívás, a The Walking Dead vagy A hátrahagyottak, de producerként kivette a részét a kultikus X-akták sikereiből is. A legújabb projektje a Totál szívás spin-offja, a Better Call Saul, melynek néhány epizódját is ő fogja rendezni.

A direktori székre egyébként A bombák földjén Oscar-díjas rendezője, Kathryn Bigelow is esélyes volt, de felmerült Lexi Alexander (Huligánok), (A Babadook ) és Leslie Linka Glatter (Jelenések) neve is.

Bár a sztoriról egyelőre nem sokat tudni, a pletykák szintjén felmerült, hogy a történet egy előzményfilm lesz, mely az 1920-as években játszódik majd az Amazonok szigetén, Paradise Islanden. Annyi mindenesetre már biztos, hogy az ikonikus képregény-karakter a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala-ben mutatkozik be.

A Wonder Woman címszerepét Gal Gadot (Tripla kilences) játssza, a produceri teendőket Zack Snyder, Charles Roven és Deborah Snyder látják el. Bár a forgatókönyvírók személye egyelőre ismeretlen, MacLaren elmondása szerint már vannak kiszemeltjei a pozícióra. A Wonder Woman 2017. június 23-án debütál a mozikban.