2017.11.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Ismét erős héten vagyunk túl a legfrissebb filmelőzetesek tekintetében. Megkapta első beharangozóját Steven Spielberg valós eseményeken alapuló drámája, a Pentagon titkai, melynek főszerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Meryl Streep és Tom Hanks. Új filmmel jelentkezik A faun labirintusának rendezője, Guillermo del Toro. A víz érintése egyszerre tűnik pazar horrornak és misztikus love storynak. Pár napja magyarul is láthattunk a hazákban is nagy népszerűségnek örvendő Ötven árnyalata-trilógia utolsó részének előzetesét, valamint Woody Allen Wonde Wheel - Az óriáskerék című alkotásából is magyar szinkronos ízelítőt kaptunk. Kiderült, hogy a texasi láncfűrészes előzménytörténetét elmesélő horror, a Bőrpofa a legmagasabb korhatár-besorolást kapta (X - vagyis kizárólag felnőtteknek ajánlott), de megkapta első előzetesét a jövő év legmorbidabbnak ígérkező vígjátéka, az Éjszakai játék is. És ez még nem minden, görgess, és nézd meg a múlt hét legjobb, illetve legnépszerűbb előzeteseit egy helyen.  

Az elmúlt hét legjobb előzetesei: Tom Hanks a Pentagonba, Christian Bale a vadnyugatra megy

dráma | Életrajzi | thriller

Két alkalmazott a Washington Post-nál arra szánja magát, hogy a kormány ellen fordul. Szerintük minden joguk megvan lehozni szaftos cikküket a Pentagonról. több »

dráma | fantasy | horror

Egy túlvilági történet a hidegháborús Amerikából az 1960-as években.  több »

dráma

Coney Island, az 1950-es években. Egy életmentő egy történetet oszt meg velünk élénk fantáziájának szűrőjén keresztül: egy középkorú körhinta üzemelőjét és feldúlt... több »

misztikus | vígjáték

A film története szerint egy csapatnyi jó barát, akik együtt szoktak játszani, hirtelen azon kapják magukat, hogy egy rejtélyes gyilkossági ügyben nyomoznak... több »

dráma | horror | misztikus

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan... több »

dráma

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most... több »

dráma | romantikus | thriller

Házasságukkal beteljesült Ana és Christian szerelme, de a boldogsághoz ennél több kell. A múlt árnyai ugyanis sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét,  miután feltűnik... több »

{mfb_widget}video_276988_37360{/mfb_widget}

thriller

Travist, az ex-bérgyilkost, volt társa újra belerángatja egy melóba, ahol egy szuperkémet kellene likvidálnia, aki történetesen egy anya. A férfi megpróbál eltérni a bevett... több »

NA Bőrpofa  (2017)

horror | thriller

1965-ben, Texasban négy zavarodott és erőszakos tinédzser megszökik egy elmegyógyintézetből, és magukkal hurcolnak egy szép, fiatal ápolónőt is. Megindul utánuk a... több »

NA Ferdinánd  (2017)

animáció | családi | fantasy

Az Isztambulból Párizsba tartó luxusvonat utasai mindig különleges emberek. Most is furcsa társaság gyűlik össze a kupékban. Van köztük amerikai nagytőkés, görög orvos, angol... több »