63 éves korában elhunyt Lenny Von Dohlen színész.

Lenny Von Dohlen halálának hírét menedzsere, Steven Wolfe közölte a nyilvánossággal, a színész hosszan tartó betegség után hunyt el Los Angeles-i otthonában. Első szerepét az 1981-ben megjelent A kenti diákok című televíziós filmben kapta. Színészi karrierjében komolyabb áttörést az 1984-es Komputer-szerelem hozta meg.

A későbbiekben olyan nagysikerű produkciókban is felbukkant, mint a Miami Vice, a Vörös törpe és a Twin Peaks című sorozat.

A 2000-es években olyan szériákban kapott szerepet, mint a Miami helyszínelők, a Szellemekkel suttogó és a Psych - Dilis detektívek. Utolsó alakítása a Sallywood című vígjátékban lesz látható.

A színészt élettársa James Still drámaíró, lánya, Hazel, édesanyja, Gay Von Dohlen, valamint testvérei, Mary Gay, Catherine és John David gyászolják. Nyugodjon békében!

91 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Lenny Von Dohlen

Lenny Von Dohlen

szül. 1958. 12. 22. - elhunyt 2022. 07. 05.
Augusta, Georgia, Egyesült Államok
Lenny Von Dohlen Augustában, Georgia államban született 1958. december 22-én. Goliadban nőtt fel, német felmenőkkel rendelkezik. A University of Texas at Austin elvégzése után a Colorado Heights Universityn tanult. 2000-ben született egy Hazel nevű gyermeke. 2007-ben feleségül vette Marina Drujkot, akivel egy év múlva elváltak. Filmes... több»