Ez minden idők 10 legrosszabb filmje a kritikusok szerintA kép forrása: Warner Bros. Pictures

A streaming térben, rengeteg olyan film található, amelyek a kritikusokat és a rajongókat egyaránt izgalomba hozták. Mindennek persze van egy másik oldala is: az olyan tévéműsorok és filmek, amelyeket soha senkinek nem kéne megnéznie, annyira rosszak.

Amit az alábbiakban találsz, az egy gyors összefoglaló 10 filmről, amelyek minden idők legrosszabb filmjeinek egyik rangsorát alkotják.

Ez a lista a Rotten Tomatoes pontszámai alapján készült, és úgy állt össze, hogy egyszerűen minden idők legrosszabb Rotten Tomatoes Tomatometer pontszámait vettük alapul.

Ebben az esetben nem is volt nehéz, mivel az alábbi filmek mindegyike egy nagy, kínos 0 százalékos pontszámmal rendelkezik.

#10

36 A cápa bosszúja  (1987)

(5) (18)

horror | kaland | thriller

A Brody család a sok megpróbáltatás után azt hiszi, megszabadult a rémisztõ múlttól, a családot kísértõ gyilkos cápától. A fiúk már felnõttek, Michaelnek családja van,... több»

Minden idők legrosszabb filmjeinek listáján az utolsó cím - ismét a Rotten Tomatoes kritikusainak pontszámai alapján - visszatér a Cápa-franchise-hoz. Valakit nyilvánvalóan jobban érdekelt, hogy még egy kis pénzt sajtoljon ki a franchise-ból, minthogy logikus történetet találjon ki, és olyan speciális effekteket fizessen ki, amelyek nem úgy néznek ki, mintha egy középiskolai audiovizuális klub rakta volna össze őket a hatvanas évekből. Michael Caine-t még arra is rávették valahogy, hogy szerepeljen ebben a filmben. A Rotten Tomatoes összefoglalójából: "Az özvegy Ellen Brody (Lorraine Gary) családját régóta sújtják a cápatámadások, és ez a szerencsétlen kapcsolat folytatódik, amikor a fia egy hatalmas fehér cápa áldozatává válik. Gyászában Ellen meglátogatja másik fiát, Michaelt (Lance Guest) a Bahamákon, ahol megismerkedik a sármos Hoagie Newcombe-bal (Michael Caine). Miközben Ellen és Hoagie kapcsolata elkezdődik, egy hatalmas cápa jelenik meg a sziget partjainál, és Ellen gondjai újra kezdődnek a nagy fehér cápákkal."
#9

akció | krimi | thriller

Netflix

Az USA kormánya megelégelte a törvénysértést, olyan ellenőrzési rendszer alkalmazását készül bevezetni, ami mindenki számára lehetetlenné teszi bármilyen jogellenes... több»

Két férfi és egy nő egy utolsó rablást tervez, mielőtt egy kormányzati sugárzott jel valahogy örökre eltörli a bűnözést. Persze az igazi bűn egyszerűen az, hogy ez a logikátlan, idióta Netflix-film egyáltalán létezik.
#8

krimi | vígjáték

Calvin Menhoffer (Will Friedle) és Leonard Smallwood (Chris Owen) könnyű pénz reményében megpróbálnak kirabolni egy hetvenéves nővérpárt, ám a dolgok másként sülnek el. A... több»

Két csóró lúzert letartóztatnak, mert megpróbálnak kirabolni egy gazdag idős hölgypárt. A nők ejtik a vádakat, és meghívják a lúzereket, hogy éljenek velük. A két fickó úgy gondolja, hogy megvárják, amíg a hölgyek meghalnak, és akkor csak a hátrahagyott pénzből élnek. A hölgyek eközben eltitkolják saját anyagi gondjaikat...  
#7

23 Minizsenik 2  (2004)

(3)

családi | sci-fi | vígjáték

A Minizsenik 2-ben Archie Fisher a Beverly Hills-i bölcsiben mesél társainak a szuperkém Kahunáról, aki azért küzd, hogy megmentse a gyerekeket az őket fenyegető veszélyektől. A... több»

A Rotten Tomatoes kritikusainak konszenzusos összefoglalója alapján itt van minden, amit tudni kell erről a filmről: "Meglepő ízléstelenség jellemzi a Minizsenik folytatását, amely újabb bizonyítékot nyújt arra, hogy a rossz viccek még mindig nem lesznek viccesek attól, hogy babák szájából jönnek."
#6

59 Pinokkió  (2002)

(2) (2)

családi | fantasy | vígjáték

A klasszikus Pinokkió története vidám feldolgozásban. több»

Mindenki ismeri a történetet. Csak annyit mondunk: Különleges, a jó ízlést megcsúfoló alkotó kell ahhoz, hogy az egyik legkedveltebb gyerekkori történetet filmes szemétté változtassa. Senkinek sem kéne a közelébe mennie ennek a hátborzongató Pinokkió-adaptációnak, Roberto Benigni főszereplésével.
#5

61 Gotti  (2018)

(14) (9)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A szegény olasz-amerikai családból származó John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres... több»

John Gotti, a Gambino bűnözőcsalád valódi főnökének élettörténetét feldolgozó dráma, amely csak egy buta, B-filmes változata annak, ahogyan valaki Hollywoodban elképzeli egy gengszter életét. A címszerepbe pedig pont John Travoltát rakták. Tegyél magadnak egy szívességet: Kerüld el ezt a filmet, és nézd meg helyette a Netflix Get Gotti című doku-sorozatát.
#4

85 Ezer szó  (2012)

(21) (2)

dráma | vígjáték

Főszereplőnk nagyszájú, sokat beszélő férfi. Egy napon kertjében, szinte a semmiből egy fa nő. Előbb-utóbb rájön, hogy minden egyes kimondott szóval lehullik egy levél a... több»

Jack McCall (Eddie Murphy) itt egy gyors beszédű irodalmi ügynök, aki bármilyen üzletet képes megkötni. Valami New Age guru figyelmezteti, hogy változtatnia kell a szokásain. Lényegében ennyi az egész. Ezer szó? Csak egy szóra van szükségünk, hogy ezt összefoglaljuk: Kerüld.
#3

47 Az otthagyottak  (2014)

(7)

akció | dráma | fantasy | katasztrófafilm | misztikus | thriller

Csupán egy maroknyi túlélő marad hátra, miután milliók válnak egyszerre köddé és a világ káoszba és pusztulásba fordul.

A világvégéről szóló vallásos könyvsorozat alapján készült film, és az a tény, hogy Nicholas Cage is szerepel benne, mindent elmond, amit tudni kell. Hacsak nem akarod látni, ahogy pilóta nélküli járművek zuhannak és üres repülőgépek zuhannak le az égből egy elragadtatáshoz hasonló esemény részeként, ami káoszba taszítja a világot... szóval, ha jót akarsz, inkább hagyd ezt a filmet is.
#2

horror | misztikus

Beth különös körülmények között veszítette el két barátját. Mindkettő rejtélyes telefonüzenetet kapott, melyben a saját haláltusájukat hallgathatták végig. Nem sokkal... több»

Shannyn Sossamon egy olyan nőt alakít, akinek a legjobb barátai mindketten a haláluk előtti utolsó pillanataikat hallották a mobiltelefonjukon. A történet ugyan az "elszalasztott" hívásokról szól, de tényleg csak kihagyni kell ezt az agyhalott filmet. Ha már mindenképp látni akarjátok, akkor az eredeti japán trilógiát javasoljuk.
#1

akció | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

A Ballistic - Robbanásig feltöltve című filmben két esküdt ellenség mindent elkövet, hogy felkutasson egy új fegyvert. Sever pontos és kitartó, Jeremiah Ecks, az FBI volt... több»

Ebben az akciófilmben Antonio Banderas egy visszavonult egykori kémet alakít, akit még mindig kísért a felesége halála. Megzsarolják, hogy térjen vissza a szolgálatba, hogy felkutassa a Lucy Liu által alakított volt DIA-ügynököt, aki elrabolta valami szupertitkos nemzetközi biztonsági ügynökség fiát. Egyszerűen csak csapong a forgatókönyv mindenhol, és összességében eléggé felejthető. Gyakorlatilag minden hasonló listán rajta van ez a film.