2020.09.11   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Amióta a mozivásznon vagy a TV-k képernyőjén is rendre felbukkannak a különféle szuperhősök, azóta foglalkoztatja a nagyérdeműt, hogy vajon melyik színész hozta eddig a legjobban Batman karakterét. Hogy e kérdésre végső választ kapjunk, arról a Radio Times magazin gondoskodott egy olvasói szavazás formájában. És megszületett az eredmény is.

Megvan a végső válasz arra, hogy ki volt a legjobb Batman

Kik is játszották el eddig Batmant a moziban vagy a TV-ben? Adam West mára igazi ikonná vált a TV-s sorozatával. Majd jöttek mozifilmek először Michael Keatonnel, majd Val Kilmerrel és George Clooney-val. A sort Christian Bale és Ben Affleck folytatta mostanáig. És még ide lehet venni az animációs sorozatokban a szuperhősnek hangjukat kölcsönző Kevin Conroyt és Will Arnetttet is. Közülük került ki a győztes.

Aki nem más, mint Christian Bale! A Sötét lovag trilógia hőse nem kis előnnyel utasította maga mögé a többieket, ugyanis a szavazatok 42 százaléka landolt az ő köpenye alatt. A második helyre Adam West futott be 14 százalékkal, majd épp csak lemaradva mögötte 13 százalékkal Michael Keaton lett a bronzérmes. Őt Ben Affleck követi 11 százalékkal, majd sorban jön Kevin Conroy 7 százalékkal, Will Arnett 6 százalékkal. Az utolsóelőtti helyre Val Kilmer cammogott be a maga 4 százalékával. És egyáltalán nem meglepő módon a mellbimbós George ClooneyVal Kilmer lett a tök utolsó mindössze 3 százalékkal.