2020.01.22   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk1917Jojo Nyuszi? A döntés a Te kezedben van. A Mafab és a Kultik Mozihálózat jóvoltából most egy páros mozijegy keresi a gazdáját egy általad kiválasztott filmre. Játssz és nyerj, egyszerűbb már nem is lehetne!

17 év után a Bad Boys 3-ban visszatértek a rosszfiúk, és nem csak a külföldi, de a hazai mozikat is meghódították, azonnal a bevételi listák élére ugorva.  Csütörtökön pedig megérkezik a mozikba Sam Mendes 10 Oscarra jelölt háborús alkotása, az 1917, és Taika Waititi szintén Oscar-esélyes szatírája, a Jojo Nyuszi. Lemaradtál a Bad Boys 3-ról, vagy az elsők között akarod látni a két premierfilm egyikét? A döntés a Te kezedben van!

Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy melyik film vetítésre mennél el, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2019. január 22.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. 

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Ha még nem döntöttél idelent mindhárom film előzetesét megnézheted. Horror, animáció és vígjáték, hogy biztosan megtaláld az ízlésednek leginkább megfelelő produkciót. Te melyiket választod?

Sok szerencsét kívánunk! 

#3

akció | krimi | thriller

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»

#2

88 Jojo Nyuszi  (2019)

dráma | háborús | vígjáték

Jojo Betzler (Roman Griffin Davis) egy német kisfiú, akit állandóan csúfolnak az iskolában. A fiú hétköznapi világa a feje tetejére áll, miután tudomást szerez arról, hogy... több»

#1

88 1917  (2019)

dráma | háborús

Az első világháborúban harcoló két brit katona életveszélyes megbízatást kap, egy üzenetet kell eljuttatniuk társaiknak, ehhez azonban át kell törniük a német frontvonalat.... több»