TOP10: Ez az új akciófilm a legnépszerűbb most a magyar nézők körében (3. hét, 2024)

Kevin Hartra kíváncsiak most a legtöbben hazánkban, a színész új akciófilmjére kerestek rá a legtöbben a mögöttünk hagyott héten. De ugyanígy Jason Statham új mozija is lázban tartotta a nézőket, akik Leonardo DiCapriotól és Robert De Nirotól sem tudnak elszakadni. Mutatjuk, melyik filmek most a legnépszerűbbek a magyar nézők körében!

#10

61 Beteg  (2022)

(7)

horror | thriller

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A világjárvány miatt Parker és legjobb barátnője úgy döntenek, hogy egyedül maradnak karanténban a családi tóparti házban - legalábbis ezt hiszik. több»

A COVID-járvány miatti karantén idején két lány, Parker és Miri úgy döntenek, hogy egyikük tóparti családi nyaralójába vonulnak vissza, hogy átvészeljék a nehéz időket. Csakhogy egyikük furcsa üzeneteket kezd kapni egy idegentől. Korábban is történt már hasonló egy ismerősükkel, akit nem sokkal később meggyilkoltak. Egyszer csak egy idegen autó áll meg a ház felhajtóján... Már nézhető az HBO Maxon.
#9

60 Távol a világtól  (2023)

(35) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő katasztrófa hírét hozzák magukkal. Már nézhető a Netflixen.
#8

77 Semmelweis  (2023)

(32) (3)

dráma | romantikus | történelmi

Mozikban | Netflix

Történetünk 1847-ben játszódik a forradalom kitörése előtt, ezt a korszakot a reformtörekvések és számos küzdelem határozza meg, nincs ez másként egy bécsi szülészeti... több»

A láthatatlan gyilkos története 1847-ben, a forradalmat megelőző hangulatban kezdődik, a kort a reakció és a reformerek közötti küzdelem határozza meg… a bécsi szülészeti klinikán is. Az ifjú Semmelweis Ignác tanársegéd egyszerre veszi fel a harcot a szülő nők láthatatlan gyilkosával és a konzervatív főnökei vaskalapos nézeteivel. Megszállottan kutat a gyermekágyi lázat kiváltó rejtélyes kórokozó után, amelyben segíti őt egy fiatal osztrák nővér. Az izgalmas nyomozás egyre közelebb hozza őket egymáshoz. A szenzációs felismerés azonban még nem jelent végső győzelmet: Semmelweisnek le kell győznie főnökei ellenállását is. Látható a mozikban.
#7

64 Napóleon  (2023)

(30) (12)

akció | dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Apple TV+

Miközben a szívós és rátermett francia hadseregparancsnok, Bonaparte Napóleon (Joaquin Phoenix) gyakorlatilag pillanatok alatt Franciaország császárává emelkedik, egyúttal... több»

A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába, akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített. Látható a mozikban.
#6

81 Nász-ajánlat  (2009)

(50) (7)

dráma | romantikus | vígjáték

Disney+ | Netflix

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni... több»

Margaret egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz, így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje kollégája, Andrew, aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja. Már nézhető a Netflixen.
#5

55 Éjszakai merülés  (2024)

(15) (4)

horror | thriller

Telekom TVGO

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»

Nincs futkosás. Nincs ugrálás. Nincs úszómester szolgálatban. Nincs esti fürdőzés. Egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszeríti, és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel, tinédzser lányával, Izzyvel és kisfiával, Elliottal. Ray titokban abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. Ám a ház múltjának sötét titka egy baljós erőt szabadít rájuk, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza az egész családot… Már nézhető a mozikban.
#4

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. Már nézhető a Netflixen.
#3

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Mozikban | Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete aranyra pályáznak, mindenekelőtt a befolyásos farmer, William Hale és az unokaöccse, Ernest Burkhart, aki az osage Mollie felesége. A törzs tagjai között egyre több haláleset történik, amelyek a jelek szerint az olajfúrási jogokkal függnek össze. Egy teljesen új rendőri egység, az FBI nagyszabású nyomozást indít. Tom White, az egykori Texas Ranger és a törvény régi vágású embere vezeti a nyomozást, és a korrupció és a gyilkosságok darázsfészkébe nyúl. Már nézhető az AppleTV+-on.
#2

72 A méhész  (2024)

(35) (3)

akció | thriller

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a... több»

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Clay teljesen a méhészkedésnek szentelte magát. De amikor a szomszédjától egy telefonos csalás során minden megtakarítását elveszik, majd a hölgy végső elkeseredésében öngyilkos lesz, a méheinek háttérbe kell szorulnia. Mert Clay most már csak a bosszúra koncentrál. Még akkor is, ha egyesével kell minden érintettel leszámolnia, addig nem is áll le, amíg el nem pusztítja a csalásokért felelős teljes szervezetet. A bosszúhadjárat során azonban hamarosan rájön, hogy a csalók sokkal hatalmasabbak, mint azt kezdetben gondolta. Ám ellenfeleinek is hamarosan fájdalmasan meg kell tanulniuk, hogy nem egy egyszerű méhésszel, hanem egy titokzatos szervezet egykori különleges ügynökével, a Méhészekkel van dolguk... Már nézhető a mozikban.
#1

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

Egy csapata mestertolvajt azzal bíz meg az Interpol, hogy lopják el egy hírhedt terrorista 500 millió dollár értékű aranyát. Csakhogy azt egy repülőről kell meglovasítani. Az elsőre lehetetlennek tűnő küldetés rengeteg előkészület után kezdetét veszi, de természetesen jön pár nem várt fordulat. Már nézhető a Netflixen.