Tudtad? Ezek voltak a Batman főszereplőinek az első filmjei

A héten érkezik a hazai mozikba a Matt Reeves rendezésében készült új Batman.

A stúdió alaposan felcsigázta a kedélyeket az elmúlt időszakban, az előzetesek alapján egy igazán zúzós produkcióra számíthatunk, ráadásul a már jól ismert DC karaktereket is sikerült első ránézésre némileg újragondolniuk a készítőknek.

A szereplőgárdát bizonyára senkinek sem kell bemutatni, arról azonban mégiscsak ritkábban esik szó velük kapcsolatban, hogy melyik filmben bukkantak fel először.

 

#4

dráma | háborús | romantikus

Egy törpenövésű szerző élettörténete, akiért gyermekkorában mindent megtett édesanyja, hogy soha ne érezze magát kirekesztve a vilábban.

Colin Farrellt egész biztosan nem lesz könnyű felismerni egyébként Matt Reeves rendezésében, hiszen ő alakítja majd Oswald Cobblepotot, azaz A pingvint. Farrell egyébként az 1995-ben megjelent A csillagok szerelmesével kezdte pályafutását, a filmben csupán egy kisebb szerep erejéig látható, egy fiatal srácot alakít, aki megzavar egy mozivetítést.
#3

NA Smart Guy  (1997)

vígjáték

Disney+

Egy 10 éves zseni az általános iskolából a középiskolába kerül, ahol alaposan sikerül mindenkit összezavarnia.

Úgy tűnik, hogy Paul Dano alakítja majd az új Batmanben a sztori főgonoszát, Rébuszt. A színész pályafutását az 1998-ban debütált Smart Guy című sorozatban kezdte, amelyben egy fiatal kosárlabdázót alakított.
#2

82 Ízlések és pofonok  (2007)

(5) (2)

dráma | romantikus | vígjáték

Kate (Catherine Zeta-Jones) eleganciát sugároz, miközben ügyesen vezeti egy tekintélyes étterem konyháját. Rendíthetetlen elszántsága Napóleonéval vetekszik. Uralkodása azonban... több»

Zoë Kravitz várhatóan egy egészen új Macskanőt mutat majd nekünk Batmanben. A színésznő korábban a Hatalmas kis hazugságok és a Legendás állatok és megfigyelésükben hozott emlékezetes alakítást. Kravitz a Catherine Zeta-Jones és Aaron Eckhart főszereplésével készült  Ízlések és pofonok című filmben debütált a nagyvásznon, amelyben egy fiatal tinédzsert alakított.
#1

71 A gyűrű átka  (2004)

(3)

akció | dráma | fantasy | kaland

Siegfried herceg népét egy éjszaka alatt lemészárolja az ellenség. Az alig tízéves, árván maradt hercegnek a folyón sikerül megszöknie üldözői elől, ahol egy idős kovács... több»

Robert Pattinson A gyűrű átka cím televíziós filmben kapta első szerepét. Ő játszotta Giselhert, a király kissé öntelt testvérét, szemben a film igazi hősével, Benno Fürmannal, akit azóta a Babilon Berlin című sorozatban láthattunk. A fáma szerint A gyűrű átka előtt Pattinson már ugyan forgatott jeleneteket a Hiúság vására című filmhez, de ezeket végül kivágták a végső változatból.