2019.08.08   szerző: hp   hozzászólások: 0

Woody Harrelson filmjeit elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a színész nagyon megfontoltan és jól választ szerepeket magának, de új interjúja alapján néha még ő is elkövet hibákat. 

Woody Harrelson karrierje valóban példás Hollywoodban, szinte megszámolni sem lehet, hány kultikus produkcióban tűnt fel kezdve a Cheersől Az éhezők viadalálán, a Született gyilkosokon a Zombielanden át a Nem vénnek való vidékig. Idén pedig érkezik a mozikba a Zombieland 2: A második lövés is, mely az első trailer alapján ismét rendkívül szórakoztatónak ígérkezik. 

Azonban mégis van egy szerep, melyet utólag nagyon megbánt a színész, hogy nem vállalt be. Ez derült ki az Esquire-nek adott friss interjújából, melyben elmondta, hogy a producerek megkeresték őt a Jerry Maguire - A nagy hátraarc szerepe kapcsán, de végül visszautasította az ajánlatot, mivel úgy vélte, a szóban forgó karakter senkit nem fog érdekelni. Úgy tűnik, hogy ebben nagyot tévedett, és utólag már ő is belátta ezt. 

A szerepet végül Tom Cruise kapta, a produkció 273 millió dollárt kaszált világszerte, és Cuba Gooding Jr-nak meghozta az Oscart a legjobb mellékszereplő kategóriájában. A Jerry Maguire-t további négy kategóriában jelölték az Akadémia aranyszobrára, melyre Tom Cruise is esélyes volt.