Woody Harrelson nagyon megbánta, hogy átengedte ezt a szerepet Tom Cruise-nak

Woody Harrelson filmjeit elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a színész nagyon megfontoltan és jól választ szerepeket magának, de bizony még ő is elkövet hibákat, és ezt nem is szégyelli bevallani. 

Woody Harrelson karrierje valóban példás Hollywoodban, szinte megszámolni sem lehet, hány kultikus produkcióban tűnt fel kezdve a Cheersől Az éhezők viadalán, a Született gyilkosokon és a Zombielanden át a Nem vénnek való vidékig. Tavaly pedig berobbant a Venom 2. - Vérontó, mely bár nem igazán győzte meg sem a kritikusokat, sem a nézőket, mégis piszkosul jól teljesített a kasszáknál. 

Azonban mégis van egy szerep, melyet utólag nagyon megbánt a színész, hogy nem vállalt be. Ez derült ki az Esquire-nek adott interjújából, melyben elmondta, hogy a producerek megkeresték őt a Jerry Maguire - A nagy hátraarc szerepe kapcsán, de végül visszautasította az ajánlatot, mivel úgy vélte, a szóban forgó karakter senkit nem fog érdekelni. Úgy tűnik, hogy ebben nagyot tévedett, és utólag már ő is belátta ezt. 

A szerepet végül Tom Cruise kapta, a produkció 273 millió dollárt kaszált világszerte, és Cuba Gooding Jr..-nak meghozta az Oscart a legjobb mellékszereplő kategóriájában. A Jerry Maguire-t további négy kategóriában jelölték az Akadémia aranyszobrára, melyre Tom Cruise is esélyes volt. 

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»