Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20901

51 Loves Spell  (2020)

romantikus

Treyvonnak mindene megvan az életben, remek külső, kiváló kocsi és egy jó állás. A férfi azonban egy társra vágyik igazán.

#20902

horror | kaland | vígjáték

Két testvér újra közelebb kerül egymáshoz, miután közös forgatókönyvük egyik szörnyű teremtménye életre kel. több»

Feleség meglepetéssel
#20903

krimi | vígjáték

Egy mit sem sejtő ékszerész, Niklas élete a feje tetejére áll, mikor megtudja, hogy felesége régebben egy betörő páros egyik tagja volt. Ahelyett, hogy feladná a nőt és társát,... több»

#20904

dráma | misztikus | vígjáték

A film története szerint Keiko évtizedek óta magányosan él egy családi tragédiát követően. A múlt eseményeit még nem sikerült lezárnia. Keiko unalmábn csatlakozik egy csapatnyi... több»

#20905

krimi

Egy sötét humorral megfűszerezett vígjáték a pénzről, szerelemről és egy emberrablás történetéről.

#20906

vígjáték

Mandy kisgyerek kora óta divattervező szeretett volna lenni. Éppen ezért, amikor lehetősége nyílik rá, New Yorkba utazik, hogy kitanulja a szakmát, ezzel hátrahagyva a panelrengeteget... több»

#20907

51 Possessed  (2018)

dokumentum | horror

A filmes esszében a dokumentálási szándék és a fikció vegyül össze, és megpróbálja kideríteni, milyen az emberi én helyzete a szociális média korában.

Legend of the Muse
#20908

thriller

A festő élete örökre megváltozik, miután a kelta mitológiából származó szellem múzsája és szeretője lesz.     több»

#20909

51 Tre piani  (2021)

dráma | vígjáték

Három polgári család történetét ismerhetjük meg, akik ugyanabban a polgári házban élik mindennapjaikat.

#20910

51 Susu  (2018)

dráma | horror | krimi | thriller

Netflix

Két kínai lány filmes munkát vállal egy angol vidéki kúriában. A Kunqu Opera sztárjával, Susuval kapcsolatos, szövevényes családi titkokra bukkannak, és szinte lehetetlennek... több»

#20911

animáció | családi | western

Netflix

Hőseink kalandos útra indulnak, hogy megmentsék Mysteryt a gonosz lótolvajoktól. több»

#20912

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Marta műtétje után még mindig az életéért küzd, azonban az igazi szerelem is a közelben van. Viszont az útjába állhatnak múltbéli titkok és a sors kiszámíthatatlansága. több»

#20913

dráma

Egy film arról, hogyan készített Thomas Heggen és Joshua Logan Mr. Heggen díjnyertes regényéből egy díjnyertes musicalt a Broadway-en. több»

#20914

dokumentum

Az amerikai kormány és maga a politika, illetve az egyház hatalmi viszonyai sosem voltak még ennyire kuszák, stigmatizálók és megosztók.  több»

#20915

romantikus

Scarlett szakács és egy étterem társtulajdonosa. Idén a legjobb barátja befizeti egy főzős elvonulásra, ahol Scarlett újra megtanulja értékelni az ünnepi főzés varázsát, és... több»

Aliens in Egypt
#20916

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, hogy kik építhették a piramisokat. több»

#20917

dráma | romantikus

Verónica transznemű prostituált, aki Costa Ricában él, s megismerkedik egy fiatal tolvajjal. több»

Rendező: Jurgen Ureña

Szereplők: Jimena Franco

Lilly Schönauer: A testvérem esküvője
#20918

családi

Bernadette beleveti magát húga, Lissy esküvőjének szervezésébe. Minden rendben megy, de egy dologban a testvérek nem tudnak megegyezni. Lissy azt szeretné, hogy apja vezesse az oltárhoz,... több»

#20919

thriller

1913 a világháború előtti utolsó év. A világ azonban mintha érezte volna, hogy hamarosan semmi sem lesz ugyanaz, így a béke utolsó évében számos izgalmas jelenség ütötte fel a fejét.

#20920

rövidfilm

HBO Max

A 19 éves Ming magányos lány, aki éjszakai műszakban dolgozik egy kisboltban. Egy nap a tavaszi fesztivál közeledtével ismeretlen szomszédja, Rui meghívja őt egy „különleges”... több»

Rendező: Li Yingtong

Szereplők: Xuanyu Chen, Wang Yi, Zhao Zhengda

Nem túl izgalmas film, de a története háttérben nagyobb érzelmek sejthetőek. Igaz, ezeket nem fejti ki, sőt, annyira ki sem emeli. Az „unalmas” jelzőt legfőképp azzal érdemli ki, hogy a legtöbb (általam látott) rövidfilmmel egyetemben a cselekmény lassan halad, a (néha... több»