Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Vulkán-cápák
#21301

dokumentum

A vulkánokban és a cápákban számos közös vonás van: például mindkettőt csodáljuk; mindkettőtől félünk; mindketten a természet zabolátlan és megfékezhetetlen erői közé... több»

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#21302

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és 51-es körzet
#21303

dokumentum

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött... több»

Három királyfi, három királylány
#21304

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

#21305

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»

#21306

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

A taxis
#21307

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Eötvös
#21308

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

#21309

horror | misztikus | thriller

Miután a Sikoly VI. a franchise legnagyobb bevételű premierhétvégéjét produkálta, a hetedik résszel folytatódik a kultikus széria, melynek rendezői székét a Boldog halálnapot!... több»

Rendező: Kevin Williamson

Szereplők: Neve Campbell

Utunk a Marsra a SpaceX
#21310

dokumentum

A ’Mars – Utunk a vörös bolygóra’ c. sorozat első évadában izgalmas tudósításokat láthattunk az Elon Musk alapította, egy leendő marsi misszió előkészítésén dolgozó SpaceX... több»

Vulkán
#21311

NA Vulkán  (2018)

vígjáték

Sorozatos furcsa véletlenek következtében Lukas, az EBESZ katonai missziójának tolmácsa a dél-ukrán sztyeppén lévő távoli városban reked. Egy színes, helyi lakosnál, Vovánál... több»

Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái
#21312

dokumentum

Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen... több»

Polgár Judit 40 – A sakk királynője
#21313

dokumentum

Polgár Judit a legsikeresebb női sakkozó a sportág történetében. A filmben kötetlenül mesél a kezdetekről, a későbbi sikerekről, miközben pályatársak, rokonok, ellenfelek is... több»

Illényi Katica Tango Classic koncert
#21314

dokumentum

2017. október 21-én a csodálatosan felújított Pesti Vigadóban adott koncertet Illényi Katica. Az előadást nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg, és teltház előtt zajlott.... több»

#21315

háborús | horror | thriller

Egy fiatal amerikai lány Európába utazik, hogy felkutassa a dédszülei meggyilkolásáért felelős náci őrt.

#21316

NA Nowhere to Hide  (2020)

(1)

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy fiatal nő bosszúra készül azok ellen, akik gyerekkorában tönkretették az életét.

#21317

horror

A film középpontjában egy fiatal lány, Rachel áll. Amikor a lány szülei elutaznak, hogy meglátogassák a család távoli tagjait egy parti keretei között, Rachel úgy dönt, hogy ő is... több»

#21318

NA Pippa  (2023)

akció | dráma | háborús | történelmi

A Raja Krishna Menon rendezésében készülő film cselekménye az 1971-es india–pakisztáni háború idején játszódik. több»

#21319

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy észak-karolinai fekete családot évtizedek óta zaklatnak a vízparti birtokukat elvenni próbáló telekfejlesztők. több»

Rendező: Raoul Peck

#21320

akció | thriller

A romlott New York-i művészvilágban John Kaplan műkereskedő és Michael Rubino maffiafőnök harcol egymással a pénzért, a hatalomért és a szerelemért.