Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Rózsa Miklós a filmzenekirály
#21321

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#21322

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#21323

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#21324

vígjáték

Két végzős filmművészeti hallgatónak el kellene készítenie a vizsgafilmjét, de mivel teljesen eltérő személyiségek, ez nem is olyan egyszerű feladat.

#21325

thriller

Sal Di Pasqua adós maradt a maffiának, ezért meg kell ölnie Byron Bravót, a veszélyes bűnözőt. Sal azonban egyre inkább csodálni kezdi a férfit, így a meggyilkolása már nem is... több»

#21326

NA Catharsis  (2018)

dráma

Négy nő Los Angelesben. Mindannyian egy-egy fájdalmas traumát próbálnak feldolgozni. Mind a négyen elvesztettek valamit magukból. Vajon meglelik a békét valaha is? Mindenesetre... több»

#21327

NA A beszéd  (2020)

játékfilm

Az első világháborút követően olyan békerendet kényszerítettek a vesztes oldalon álló országokra, köztük az Osztrák–Magyar Monarchiára, mely óriási érvágást jelentett a... több»

#21328

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

#21329

sci-fi

A történet egy steam-punk világban játszódik, ahol a meteoritok becsapódásával keletkezett új energiaforrás globális hatalmi harcot eredményez. több»

#21330

NA BUMERang  (2020)

vígjáték

Egy gazdag gyógyszergyáros megszokta a parancsolást, de amikor a sors összehozza őt egy munkanélküli férfival, sok minden megváltozik.

#21331

horror

A Tabbot család 1925 óta rémísztgeti műsorával a vendégeket, akiket étellel, máglyával, kosztümökkel, jövendöléssel, színpadi előadással, játékokkal és zenével várnak. A... több»

#21332

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

Conquer
#21333

NA Conquer  (2018)

dráma

Egy elszánt férfi története, aki önmagát akarja legyőzni a boxringben. több»

#21334

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#21335

NA Liberty  (2019)

horror | sci-fi | thriller

Egy különleges tulajdonságokkal született nő megszökik a kísérletek elől. Egy szövetségi ügynök ered a nyomába. több»

#21336

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

In Limbo
#21337

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#21338

krimi | misztikus

Három tinédzser egy ásatás nyomaira bukkan, s rövidesen rémisztő és megmagyarázhatatlan események kezdenek történni. Egy titokzatos történelemtanár ered a rejtély nyomába.

Az utolsó bástya
#21339

történelmi

Az utolsó bástya központi története a magyar történelem egyik legfényesebb korszakában, a sorsdöntő nándorfehérvári diadal idején játszódik. Az alkotók a vár hősi védőinek... több»

Rendező: Szász János

#21340

NA Time's Up  (2021)

horror

A tanároknak rendezett szilveszteri buli balul sül el, miután egy váratlan vendég érkezik.