Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21361

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#21362

vígjáték

Három középkorú hölgy különleges utazásra indul Európába, hogy felelevenítsék fiatalságuk legemlékezetesebb pillanatait. több»

#21363

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

#21364

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

#21365

NA Haunted  (2020)

horror

Rideg bepillantás azoknak az embereknek az élettörténeteibe, akik különös és megrázó természetfeletti jelenségeknek voltak a szemtanúi. több»

Rendező: George Harry Stephenson

Szereplők: Tony Ashley

#21366

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

Keresztény farsang Nino Machaidzéval (Opera)
#21367

zenés

Első ízben lépett fel Magyarországon a világhírű grúz szoprán, Nino Machaidze 2020. február 22-én, az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként. Az évente megrendezett tematikus... több»

A túszejtő
#21368

játékfilm

Egy városi kék busz pilótája és utasai mintha egymással szembefordított tükörben bámulnának egymásra, amikor pillanatnyi hatalmával visszaélve a buszsofőr fegyvertelenül... több»

Rendező: Balogh Zsolt

Szereplők: Szabó Tünde

Florida, a napfényes állam
#21369

dokumentum

Florida, a napfényes állam. A nyüzsgés mögötti vad oldala híres fajok otthona. De az édennek ára van: Floridának minden évben tomboló erőkkel kell szembenéznie. Ráadásul már a... több»

Rockenbauer Pál öröksége
#21370

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. több»

Barátság tanúi – A magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulója
#21371

dokumentum

2019-ben ünnepeljük a modern kori Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulóját. Eme barátság tanúin keresztül éles képet kaphatunk a két nép közötti... több»

Nicky, a másik fiú
#21372

dokumentum

Közismert, hogy Horthy kisebbik fia inkább szenvedélyeinek élt, mint a politikának. Élvezte az életet, fontos szereplője volt a pesti társasági elitnek. Szerette a sportot, a versenyeket... több»

Rendező: Borsody István

Szélsőséges Kína
#21373

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni egy olyan szélsőséges vidéken, mint a tibetiek által szent helyként tisztelt Siguniang-hegy és környéke? Az epizódban erre keres választ Ben Horton, a Nat... több»

Klasszikus mesék - Az esőtündér
#21374

családi

Nagy szárazság sújtja a vidéket, már több nyár óta nem esik eső, a forróság mindent elpusztít. Az egyik falusi asszony, Stine szerint elaludt az esőtündér, ezért lett baj. A gazdag... több»

Zenedoboz
#21375

NA Zenedoboz  (2018)

animáció | rövidfilm

A titokzatos zenedoboz mindig ugyanazt a dallamot játssza, különböző variációkban. Elszigetelten és a félelem légkörében azt hihetjük, hogy más dallam nem is létezik. A fals hangok... több»

Az igazság az elhízásról
#21376

dokumentum

A gyorséttermi kultúrának és génjeinknek köszönhetően derékbőségünk egyre nő. Chris Bavin viszont megosztja velünk, hogy néhány apró változtatással hogyan maximalizálhatjuk... több»

Szolzsenyicin frontnaplója
#21377

dokumentum

A világhírű Nobel-díjas orosz író, az Iván Gyenyiszovics egy napja szerzője, Alexander Szolzsenyicin hadinaplója alapján készült portré. Kozák értelmiségi családba született,... több»

#21378

fantasy | rövidfilm

Egy titokzatos férfi az emlékek és a valóságon túli képek közötti kapcsolatokra keresi a választ.

#21379

vígjáték

Kid Norton mindig ügyesen bánt a szavakkal, de sajnos nehezen képes megbirkózni a felelősségekkel, ráadásul szenvedélybeteg is, imádja a hazárdjátékokat, legalábbis így ismeri őt... több»

#21380

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm kulcsfontosságú tanúvallomásokon keresztül mutatja be a 2016-os San Fermín fesztiválon történt csoportos nemi erőszakot, amely világszerte tiltakozásokat váltott ki. több»