Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
A vad banda
#21401

NA A vad banda  (2022)

western

A Vadnyugat végnapjaiban egy maroknyi bűnöző megpróbál elmenekülni a fejvadászok elől. A film az 1969-es klasszikus remake-je.

#21402

dokumentum

Disney+

Szempillantás alatt történő támadások és falkában történő vadászatból láthatunk pillanatképeket a dokumentumfilmben, több»

Schindler
#21403

NA Schindler  (2019)

dokumentum

Az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley beszéli el Oskar Schindler rendkívüli igaz történetét. A náci, aki ivással, szerencsejátékkal, kémkedéssel, zsarolásokkal és nőkkel teli évek után... több»

#21404

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21405

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21406

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21407

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21408

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21409

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21410

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»

#21411

NA Chaser  (2021)

(1)

thriller | vígjáték

Eddi igazi lúzer, de egyszer ráébred arra a képességére, hogy újra tudja alakítani élete utolsó 24 óráját. több»

#21412

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

A tengerek királynője
#21413

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

#21414

horror | misztikus | thriller

Cassie szülei elváltak. A lány egy igazi lázadó típus, édesapja azonban mindent megtesz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és új élettársához. A férfi egy kis kiruccanásra viszi... több»

Deprivation
#21415

NA Deprivation  (2019)

horror | sci-fi | thriller

A Deprivations egy scifi-horror, melynek történetének alapjául a 70-es évek orosz alvásmegvonás-kísérletei szolgáltak. A Z világháború és a 28 nappal később ötvözete, a helyszín... több»

#21416

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

#21417

NA Hannah  (2018)

horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy anya mindent megtesz, hogy megvédje lányát, Mie-t egy ismeretlen fenyegetéstől. Vajon erőszakos volt férje tör kettejük életére, vagy ennek az egésznek Mie új babájához van... több»

O Que os Olhos Não Vêem
#21418

fantasy | horror

Az ajtó mögött a legszörnyűbb rémálmod vár rád. több»

#21419

horror | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy feltörekvő színész amatőr nyomozóvá válik, amikor gyanítani kezdi, hogy az egyik barátja lehet a titokzatos sorozatgyilkos, a hálószobai mészáros. több»

#21420

vígjáték

Amikor egy webkamerás munkával foglalkozó lányt meggyilkolnak, Franz Eberhofernek kell az ügyben nyomoznia. És ha ez még nem lenne elég, számos más problémával is meg kell küzdenie.