Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21421

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy észak-karolinai fekete családot évtizedek óta zaklatnak a vízparti birtokukat elvenni próbáló telekfejlesztők. több»

Rendező: Raoul Peck

#21422

akció | thriller

A romlott New York-i művészvilágban John Kaplan műkereskedő és Michael Rubino maffiafőnök harcol egymással a pénzért, a hatalomért és a szerelemért.

#21423

akció | dráma | krimi

Történet egy las vegasi drog dílerről, aki maga is delíriumos állapotban tölti mindennapjait haverjaival, mígnem egyik nap úgy dönt kilép az üzletből, mielőtt még teljesen... több»

#21424

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

The True American
#21425

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

A bangladesi légierő tisztje, aki be akar jutni az Egyesült Államokba, lelő egy amerikai terroristát, és szeptember 11. után muszlimokat kezd gyilkolni. több»

Rendező: Pablo Larraín

#21426

sci-fi | thriller

A film története szerint Nostradamus egyik rejtélyes leszármazottja hihetetlen szellemi adománnyal rendelkezik, így hát hősünk arra vállalkozik, hogy befejezi a legendás mester művét. több»

#21427

NA Alter Ego  (2021)

krimi | misztikus | thriller

Egy paranoiás, visszahúzódó, zseniális író egy félreeső házban tölt egy estét, és várja, hogy teremtménye eljöjjön érte és elpusztítsa. több»

#21428

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

Reinas salvajes
#21429

A hegyekben található eldugott táborban Carlota, az ismert paleontológus, tudományos karrierének legfontosabb leletét őrzi: egy félig madár, félig oroszlán mitikus lény, azaz a... több»

Greta
#21430

dráma

Amikor egy fiatal lány, aki nemrég költözött Manhattanbe, elveszett pénztárcáját visszajuttatja egy idős özvegy asszonynak, valószínűtleg barátság szövődik kettejük között.... több»

#21431

dráma | fantasy | vígjáték

Történetünk egy csapat fiatal szuperhősről szól, akik néhány éve már megmentették a világot, rövidesen azonban újra szövetségre kell lépniük egymással egy ébredő sötét erő... több»

#21432

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

Delphin - 2020-as újdonságok a pontyhorgászatban
#21433

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Filmünkből megismerhetik a Delphin 2020-as, pontyhorgászattal kapcsolatos újdonságait. több»

#21434

NA The Depths  (2019)

családi | fantasy | misztikus | rövidfilm

Justin elhunyt édesanyja lakásában kutakodva keres enyhülést fájdalmára. Egy öreg búvárruhát talál és úgy dönt, felfedezi a mélységet.  több»

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#21435

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

#21436

dráma

Graciela egy ideje arról álmodozik, hogy elköltözik a városból, hogy új életet kezdhessen, azonban minden megváltozik, amikor rájön, hogy az apjának kapcsolata van egy hajléktalan... több»

Leopárdok birodalma
#21437

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen - Portréfilm Almásy Aladár festőművészről
#21438

életrajzi

A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat csak általa megnyíló, realitáson túli dimenzióiba vezető... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Halálos természet: Szuperkígyók
#21439

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»

#21440

fantasy

Egy fiatal művészek által szervezett buli után Lur és Ura a sivatag közepén találják magukat. A két fiatal nő mindent elkövet, hogy hazajusson. Az út során nem csak a céljukhoz, de... több»