Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21461

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

#21462

akció | kaland | thriller

A film története szerint öt profi bűnöző azt tervezi, hogy ellopja a világ legértékesebb bélyegét Cape Town-ból. több»

#21463

akció

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára,... több»

#21464

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

#21465

NA King Knight  (2021)

vígjáték

A modern-kor szövetségének egyik főpapja hatalmas kalamajkába keveredik, így útnak indul, hogy újra felfedezze önmagát.

#21466

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi

A lázadók legendás X-szárnyú vadászgépeinek fedélzetén egy új generáció ül, akik a legrázósabb akciókban is képesek az életüket kockáztatni, ugyanakkor sosem hagyják cserben... több»

Rendező: Patty Jenkins

#21467

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Eltűntek nyomában
#21468

dráma

Franz Novak FBI ügynök megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigan-t, majd 15 évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon az újonnan létrehozott, eltűnt személyek... több»

#21469

dráma

Primo, a rendező filmet akar készíteni egy ál-Messiásról, de ez a vállalkozás alapjaiban rengeti meg az életét.

Blackout
#21470

akció

A náci Németországban a nyomozók próbálnak S-Bahn nyomára bukkanni, aki nőket támad meg, megerőszakolja, majd megöli őket.      több»

#21471

NA Bela  (2019)

animáció | életrajzi

Lugosi Béla emlékének adózva mutatjuk be a magyar színész karrierjét. Az ember és a „nagy” szerep összefonódását máig sokan misztikummal ruházzák fel, a film egyes jeleneteiben... több»

Rendező: Tóth Roland

Medina
#21472

NA Medina  (2020)

horror

Egy házaspár el akarja adni a férj gyerekkori otthonául szolgáló házat, ám rá kell jönniük, hogy azt egy gonosz szellem uralja.

Rendező: Hans Stjernswärd

#21473

romantikus

Egy fiatalember a nagyapja halálhírére hazatér Görögországba. Ott megismerkedik egy lánnyal, akivel egymásba szeretnek.

Vadonvilág - Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában
#21474

dokumentum

1964 januárjában Széchenyi Zsigmond és felesége a magyar kormány megbízásából trófeagyűjtő expedíción vesz részt Kenyában, hogy kiegészítse az 1956-os forradalom idején... több»

A fénynél is gyorsabban
#21475

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

Azori - São Miguel, Pico, Faial
#21476

dokumentum

Valahol félúton Európai és az Amerikai kontinens között van egy MAKARONÉZIAI vulkanikus szigetvilág az Atlanti-óceán közepén. A rendkívül változatos szigetvilág mindegyike... több»

Fenntartható bolygó
#21477

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

Ércnél maradandóbb
#21478

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. Gyenes Károly filmje. több»

A máriagyűdi kegyhely
#21479

dokumentum

A festői környezetben található máriagyűdi bazilika a Szűz Mária iránti tisztelet legrégebbi magyarországi zarándokhelye. Máriagyűd története az ókorig nyúlik vissza. Itt, a... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

#21480

NA The Stooge  (2018)

misztikus | rövidfilm

A történet egy olyan elnyűtt, de határozott embert követ, aki bűvész asszisztensként dolgozik és hamarosan rájön, hogy a mágia világ több meglepetést tartogat, mint amennyit valaha... több»