Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Black Lion
#21501

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21502

horror

A 80-as években fiatalok egy maroknyi csapata egy éjszaka során szembesül azzal, hogy kik is ők valójában, és hogy mire is képesek.

#21503

sci-fi

A Givers of Death (G.O.D.) egy apokaliptikus sci-fi mese a megváltásról. Egy férfi, egy nyomozó és egy egész város békére törekvő útja. A férfi a vezeklésen keresztül keresi a... több»

#21504

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

#21505

A Lord Huron együttes a Vide Noir című harmadik stúdióalbumukhoz kapcsolódó 18 hónapos turné befejezése után Ariel Vida rendezővel közösen készített egy egész estés játékfilmet... több»

#21506

NA Split  (2024)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A Spellbound Ellian, a kitartó hercegnő kalandjait követi, akinek merész küldetésre kell indulnia, hogy megmentse családját és királyságát, miután egy titokzatos varázslat... több»

Békelátogatása
#21507

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

Kokainreptér - Latin-Amerika
#21508

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

Cápák a szörfösök ellen
#21509

dokumentum

Világszerte egyre több embert ér cápatámadás, és a jelek szerint ilyen szempontból a szörfösök a legveszélyeztetettebbek. Miért kerültünk e nagyszerű ragadozók célkeresztjébe?... több»

Harry herceg esküvője
#21510

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»

Covid 19 − Veszélyben a világ
#21511

dokumentum

2020 tavaszán a világot drámaian érintette a koronavírus-járvány. Részletes áttekintés arról, milyen politikai és társadalmi választ adtak az országok a pusztító járványra. több»

Az igazi fekete párduc
#21512

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»

A sötétség titkai – Csak szívatlak!
#21513

horror

Egy testvérpár egy családi esküvő felé vezető úton egy motelben száll meg, ahol egy éjszakán át ijesztő viccek sorozatát kell átélniük. több»

Megjósolni egy cápatámadást
#21514

dokumentum

Greg Skomal tengerbiológus és Joe Merchant meteorológus meghökkentő dolgot állítanak: szerintük a cápatámadások éppen úgy előrejelezhetők, mint például az időjárás... több»

Ragadozók zsákmányai - A középső láncszem
#21515

dokumentum

A tápláléklánc az élőlények egyik legfontosabb kapcsolata, ahol minden egymásra épül. Ha az egyik láncszem kiesik, felborulhat a rendszer. több»

Észak-Korea: A rezsim titkai
#21516

dokumentum

A kétórás dokumentumfilm bemutatja a bonyolult történelmet, az extrém politikát és a merev társadalmi normákat, melyek a belső elnyomás és a külső agresszió útjára vezették... több»

Szerepzavar
#21517

NA Szerepzavar  (2018)

játékfilm

Soma színészként keresi a kenyerét, ám nem színházban, hanem a való életben pénzért vállal szerepeket. Nem érzi jól magát a bőrében. Mindenki hazudik körülötte, de legjobban az... több»

Rendező: Szirmai Márton

Bioevolúció
#21518

dokumentum

Az utóbbi tíz évben Olaszországban 153%-kal nőtt a biotermékek piaca. Ez sok termelőt arra késztetett, hogy ők is áttérjenek a biotermelésre. De vajon a "bio" tényleg a minőség... több»

#21519

NA El Vestido  (2024)

horror

Az esküvője előtt néhány nappal Sarah-nak borzongató látomásai vannak, amelyek nemrég szerzett esküvői ruhájához kapcsolódnak. több»

#21520

dráma

Bobo-Dioulasso szexmunkásai éjszakánként Ms Codara bízzák gyermekeiket, aki igyekszik mindannyiuknak alibit biztosítani. több»